Închide meniul

Dan Nistor a răbufnit după meciul cu CFR Cluj: ”Am văzut că au şi foarte mulţi oameni influenţi la echipă, gen politicieni”

Antena Sport Publicat: 4 august 2020, 6:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Dan Nistor a răbufnit după meciul cu CFR Cluj: ”Am văzut că au şi foarte mulţi oameni influenţi la echipă, gen politicieni”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Dan Nistor joacă la Universitatea Craiova

  • Dan Nistor a răbufnit după partida cu CFR Cluj
  • Craiova a pierdut titlul în fața ardelenilor
  • Nistor a reușit un gol fabulos

Autorul unul gol fabulos, Nistor a fost extrem de dezamăgit după meci și acuză că CFR Cluj a avut parte și de un altfel de ajutor. Mai mult, Nistor spune că ardelenii nu au față de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din punctul meu de vedere, nu, dar asta este viaţa. Am văzut că au şi foarte mulţi oameni influenţi la echipă, gen politicieni şi mai ştiu eu ce. O să râdeţi de mine, dar cred că a avut meciul cu Botoşani şi meciul cu Steaua în plus. Amicale, puteţi să le spuneţi şi aşa”, a spus Dan Nistor la finalul meciului.

Dan Nistor: ”Sunt foarte trist”

Nistor a fost extrem de afectat după ce oltenii au pierdut finala campionatului. De altfel, mijlocașul Craiovei a pus la zid și decizia Federației.

Reclamă

Sunt foarte trist, îmi pare nespus de rău pentru miile de suporteri care au crezut în noi, din păcate i-am dezamăgit dar asta este viaţa, trebuie să mergem mai departe şi să luptăm pentru a ajunge din nou aici. La ce a fost în ultima perioadă, sincer numai în România se poate întâmpla aşa ceva. Să afli în ultimele ore că trebuie să joci finala Cupei, după părerea mea, că nu e finala campionatului. Finala Cupei, că dacă era egal mergeam în prelungiri, în România e posibil orice. Aşa ţară, aşa federaţie”, a mai spus Nistor.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat