Închide meniul

Dan Nistor s-a infectat cu Covid-19! Situaţie dramatică la Universitatea Craiova, înaintea derby-ului cu Rapid. Reacţia lui Mihai Rotaru: „Este inuman să îi pui să joace!”

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2022, 19:44

Dan Nistor s-a infectat cu Covid-19! Situaţie dramatică la Universitatea Craiova, înaintea derby-ului cu Rapid. Reacţia lui Mihai Rotaru: „Este inuman să îi pui să joace!

Dan Nistor este infectat cu noul coronavirus

Profimedia

  • Dan Nistor este infectat cu noul coronavirus
  • Mihai Rotaru ar vrea ca meciul cu Rapid să se amâne

Situaţia de la Universitatea Craiova devine una dramatică. Dan Nistor s-a infectat şi el cu noul coronavirus şi nu poate juca în derby-ul cu Rapid, dacă acesta se va disputa sâmbătă, scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor s-a infectat cu noul coronavirus

Mai avem încă doi jucători, plus un membru al staff-ului. Meciul cu Rapid este dificil și toată lumea ar trebui să scoată un semnal de alarmă. Există un risc ca ei să fie pozitiv. Este inuman să îi pui să joace. Azi avem sub 10 jucători”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Numai puţin de 8 jucători vor ieşi joi din izolare, însă vor avea parte de o singură zi până la meci. Este vorba de Ionuț Mitran, Ionuț Vînă, Nicușor Bancu, Paul Papp, Alexandru Crețu, Elvir Koljic, Marius Constantin, Vladimir Screciu și Mihai Căpățînă.

Reclamă
Citește și:

Giuleștenii sunt de acord ca derby-ul Universitatea Craiova – Rapid să se amâne

Giuleștenii sunt de acord ca derby-ul Universitatea Craiova – Rapid să se amâne, după ce la echipa lui Laurenţiu Reghecampf este un adevărat focar de Covid-19. Victor Angelescu, finanțatorul giuleștenilor, este de acord ca duelul de sâmbătă seara să se amâne. Acestia i-a transmis lui Mihai Rotaru că este de acord cu propunerea sa.

”Oficial nu sţiu să vă spun dar am discutat cu cei de la Craiova care vor să amâne meciul şi noi am fost de acord. Pentru că aşa ni se pare normal, trecem printr-o perioadă foarte grea. Noi nu vrem să beneficiem de o problemă a lor, noi vrem să jucăm cu Universitatea Craiova. 

Reclamă

Vrem să amânăm meciul cu două zile, mi se pare ceva normal. Eu cred ca şi suporterii vor aprecia. Pentru că e un derby adevărat. Trecem prin pandemia asta şi aşa este normal. Dar acum nu ţine doar de noi. 

Noi nu avem cazuri de COVID, la noi toţi jucătorii sunt vaccinaţi. Vom vedea ce se va întâmplă! Noi ne-am testat şi la întoarcere cu PCR şi suntem toţi negativi. A fost zbor direct şi asta ne interesa mai mult decât altceva. De asta am plecat toate echipele cu charter”, a declarat Victor Angelescu, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”