Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Petrescu a ajuns la stadionul CFR-ului şi a negociat cu Neluţu Varga. Ultimele detalii din Gruia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 11:27 / Actualizat: 30 august 2021, 14:21

Dan Petrescu a ajuns la stadionul CFR-ului şi a negociat cu Neluţu Varga. Ultimele detalii din Gruia

Dan Petrescu a spus că Lionel Messi nu merita să câştige Balonul de Aur

Hepta

Update: 14:20: Dan Petrescu a terminat negocierile cu Neluţu Varga, dar nu va fi prezentat luni, printr-o conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Chiar dacă nu au avut antrenor principal cu FCSB, 4-1, Dan Petrescu a fost cel care a condus din umbră şi a contribuit la evoluţia senzaţională a fotbaliştilor liderului. „Bursucul” urmează să semneze un contract cu echipa finanțată de Neluțu Varga.

Dan Petrescu, mesaj pentru Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a recunoscut în jocul celor de la CFR stilul lui Dan Petrescu. „Am confirmarea de la sursă, de la Dan Petrescu. El a pregătit antrenamentul, echipa, tactic, tot, împreună cu secunzii. Doar că n-a putut să intre pe teren„, a anunțat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

„Ştii ce s-a văzut în seara asta? Plusul de agresivitate, pressingul de întâmpinare, ceea ce era în trecut la Petrescu. A fost o diferenţă de abordare. Mie mi s-a părut o diferenţă de atitudine în primul rând.

Reclamă

Eu mă refer la jocul fără minge, atitudine. Chiar, la un moment dat, se putea şi al doilea cartonaş. Eee, chestia asta o dă antrenorul. Sau ştii cu cine ai de a face, ştii ce îi place ăluia care a pregătit jocul, care a dat secunzilor să pregătească. Asta am văzut.

De cealaltă parte, are un merit Şumudică, mai ales la bagajul ăsta de puncte. E clar, lucrurile sunt foarte clare. Apropo, sunt câteva lucruri pe care le poţi schimba rapid, astea se pot schimba, atitudine, disciplină concentrare, s-a lucrat la faze fixe. Mi-a confirmat încă o dată Dan Petrescu. Ai văzut mesajul, da?„, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Dan Petrescu va fi noul antrenor de la CFR

Petrescu va fi noul antrenor al campioanei. Implicarea sa în meciul cu FCSB a fost recunoscută și de cel care a stat pe banca ardelenilor.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am consultat cu Dan Petrescu, m-am consultat cu altă lume, cu prieteni, ne-am ajutat cu toți cei care au putut să ne dea un sfat„, a spus și Moldovan, cel care a stat pe banca ardelenilor cu FCSB.

Recomandări
  • Dan Petrescu va semna cu CFR
  • Petrescu a dat deja indicaţii şi la meciul cu FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și