Închide meniul

Dan Petrescu a analizat lupta la titlu în Liga 1: „Eu vă spun acum și o să vedeți că am dreptate!” + Ce a spus despre derby-ul cu Universitatea Craiova

Sebastian Cristian Publicat: 9 februarie 2023, 17:07

Reclamă
Dan Petrescu a analizat lupta la titlu în Liga 1: Eu vă spun acum și o să vedeți că am dreptate!” + Ce a spus despre derby-ul cu Universitatea Craiova

Dan Petrescu a analizat lupta la titlu în Liga 1

Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe / AS.ro

Dan Petrescu a analizat lupta la titlu în Liga 1 și crede că vom avea parte de cel mai echilibrat play-off din istorie. „Bursucul” este sigur că nicio echipă nu se va distanța, iar lupta va fi dată până în ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, CFR Cluj ocupă locul 2 în Liga 1, cu 50 de puncte obținute în 24 de etape. Lider este Farul Constanța, cu o lungime avans. Rapid, FCSB și Universitatea Craiova au și ele însă pretenții de titlu, mai ales că diferența nu este una atât de mare.

Dan Petrescu a analizat lupta la titlu în Liga 1: „Eu vă spun acum și o să vedeți că am dreptate!” + Ce a spus despre derby-ul cu Universitatea Craiova

Chiar dacă ardelenii sunt campionii en-titre, Dan Petrescu este conștient că va avea parte de meciuri foarte dificile în acest sezon. În plus, tehnicianul CFR-ului crede că toate echipele din play-off se vor lupta la titlu.

„Eu vă spun acum, şi o să vedeţi că am dreptate, nu vor mai fi cinci echipe care să se bată la titlu, vor fi şase. Nu vor mai fi play-off-uri în care o echipă, cum am fost noi, să aibă şase victorii, nu va mai fi aşa. Eu nu cred că o echipă se va distanţa. În mare măsură se ştiu, în afara lui Sepsi, celelalte cinci se ştiu.

Va fi un play-off în care toate echipele se vor lupta să câştige titlul, inclusiv Craiova. Cred că va fi cel mai greu play-off de când s-a inventat, nu a mai fost unul aşa strâns”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Reclamă
Clasament Liga 1 / Captură flashscore.ro
Clasament Liga 1 / Captură flashscore.ro

Dan Petrescu a vorbit și despre derby-ul cu Universitatea Craiova de sâmbătă, 11 februarie, ora 20:00.

„La Craiova va fi la fel ca întotdeauna, un meci cu de toate. S-au întâmplat multe acolo, goluri în ultimul minut, dramatism, meciuri cu intensitate maximă, echilibrate. Mă aştept să fie la fel, cu un stadion plin şi cu un adversar rănit după meciul cu Farul. Îi prindem într-un moment aşa cum preferam să nu îi prindem. La fel ca şi FCSB, vin după o înfrângere, au avut şedinţă, s-au strâns, s-au unit. Se poate întâmpla orice, e clar că nu este un meci decisiv dar e un meci important, clar”, a mai spus Dan Petrescu.

Șefii din „Gruia”, mesaj clar pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Asta se întâmplă după o mică neatenție!”

Șefii din „Gruia” au avut un mesaj clar pentru Dan Petrescu după partida CFR Cluj – FCSB 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Unicul gol al partidei CFR Cluj – FCSB a fost marcat de Malcom Edjouma, în minutul 88.

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, a avut un mesaj de încurajare pentru Dan Petrescu și jucători. Acesta atrage atenția la faptul că, deși a fost învinsă de FCSB, CFR Cluj încă se află pe primul loc.

„Din punctul meu de vedere, un egal era echitabil. Asta se întâmplă după o mică neatenție. Ăsta e fotbalul. Noi mergem mai departe. Nu e nicio problemă. Mergem mai departe. În play-off se împart punctele. Nu avem nicio problemă, cu atât mai mult cu cât suntem încă pe primul loc.

Nu suntem deloc îngrijorați. Mergem mai departe, vom câștiga celelalte meciuri”, a declarat Ștefan Gadola, pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și