Închide meniul

Dan Petrescu a dat cărțile pe față! Cine este antrenorul său favorit și cu ce echipă a comparat-o pe CFR Cluj: “Felul lui îmi place cel mai mult!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2022, 22:16

Dan Petrescu a dat cărțile pe față! Cine este antrenorul său favorit și cu ce echipă a comparat-o pe CFR Cluj: “Felul lui îmi place cel mai mult!”

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Jurgen Klopp, antrenorul favorit al lui Dan Petrescu: “Nu îmi place posesia, îmi place să ajung repede la poartă!”

Dan Petrescu a rămas impresionat de stilul lui Jurgen Klopp, care a transformat Liverpool într-o mașinărie de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit la superlativ despre managerul german, de la care a recunoscut că încearcă să preia anumite elemente de joc:

„Klopp îmi place cel mai mult. Și ce spune el… Mie nu mi place posesia, imi place să ajung mai repede la poartă. Felul în care joacă Liverpool imi place cel mai mult.”, a spus Dan Petrescu, pentru Look Sport.

Dan Petrescu a comparat-o pe CFR Cluj cu Steaua din anii ‘80

Dan Petrescu a vorbit și despre echipa fantastică a Stelei din anii ’80. “Bursucul” a comparat acea formație a “roș-albaștrilor” cu echipa lui CFR Cluj din perioada recentă, în care la ardeleni evoluau jucători precum Djokovic, Vinicius și Arlauskis.

„Când eram copil la Steaua, pe margine, până au găsit echipa ideală din 1986, care a dominat fotbalul românesc cu 100 de meciuri fără înfrângere, veneau 100 de jucători la Steaua.

Reclamă

În momentul în care au găsit nucleul, s-a făcut o formulă tip. Așa s-a întâmplat și la CFR când am dominat în Liga 1, semăna CFR cu Steaua… Când îi aveam pe Djokovic, Culio, Vinicius, Arlauskis, Boli, Țucudean.”, a mai declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Citește și:

Dan Petrescu a dominat Liga 1, pe banca lui CFR Cluj, în ultimii 4 ani

Dan Petrescu a jucat la Steaua în perioada 1986-1991, reușind să câștige 3 titluri de campion al României și o Cupă a României.

CFR Cluj continuă să domine fotbalul românesc. Ardelenii au câștigat ultimele 4 titluri din Liga 1, toate cucerite cu Dan Petrescu pe banca tehnică. Iar în actualul sezon, după 27 de etape, trupa din Gruia se află pe primul loc, cu un avans de 8 puncte față de urmăritoarea FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru CFR urmează duelul cu Sepsi, din deplasare. De cealaltă parte, rivala FCSB va primi vizita celor de la Farul Constanța.

Dan Petrescu a dat de pământ cu jucătorii săi după victoria chinuită cu Rapid

CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Rapid, în etapa a 27-a a Ligii 1. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au impus in extremis și s-au distanțat la opt puncte de FCSB. La final, ”Bursucul” a fost un car de nervi și a pus tunurile pe elevii săi.

”Bună întrebare! Nu vezi fața mea? Eu sunt de vină că sunt antrenor. Nu am știut ce să fac la pauză. În afară de rezultat, dezastru. Au fost penibili în repriza a doua. Dacă ei cred că mai câștigă un meci, se înșeală. E cea mai proastă repriză de când sunt la CFR. Niciun jucător, poate doar Graovac, nu s-a salvat.

Nu avem nicio șansă, nici la campionat, nici la Europa. Nu mai e o întâmplare că am fost egalați. Nu vorbesc după meciuri, trebuie să mă calmez. E altă echipă, alți jucători. Voi face schimbări, e singura șansă. Parcă nu voiau să joace”, a răbufnit Dan Petrescu la finalul meciului.

Dan Petrescu și jucătorii CFR-ului, băgați în ședință de Neluțu Varga

CFR Cluj s-a chinuit în repriza a doua a meciului cu Rapid. Giuleștenii au egalat și puteau chiar să întoarcă rezultatul. Neluțu Varga a fost enervat de prestația jucătorilor lui Dan Petrescu, motiv pentru care a cerut o ședință de urgență.

”Am trăit foarte greu meciul, cu stomacul în gât. Nu mi-a plăcut nici mie ce am văzut în repriza a doua. Ceva se întâmplă. Cred că este vorba de un blocaj, au căzut psihic, nu-mi dau seama care este problema. Bine că au câștigat totuși meciul. Sper ca această victorie să ne facă să ne revenim.

O să am și eu o ședință cu jucătorii și cu stafful tehnic, să vedem care sunt problemele. Dau atâția bani la echipă, am încercat să o fac puternică, asigur cele mai bune condiții, dar nu vreau să mai trăiesc meciurile în asemenea stres. 

Reclamă

Nu am vrut să reacționez la cald, cum făceam înainte, de aceea am lăsat să treacă o zi. Eu am încredere în Dan Petrescu, în jucători, dar trebuie să deblocăm situația. Nu-mi fac griji de titlu, dar nici nu vreau să riscăm. Pentru că avem planuri mari pentru viitor”, a declarat Neluțu Varga, citat de gsp.ro.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și