Închide meniul

Dan Petrescu a dat cărțile pe față! De ce a plecat de la CFR și unde va merge după despărțirea de ardeleni

Silviu Corneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 11:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Dan Petrescu a dat cărțile pe față! De ce a plecat de la CFR și unde va merge după despărțirea de ardeleni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Petrescu a plecat de la CFR

Petrescu a anunța că el și CFR au reziliat de comun acord contractul și a ținut să le mulțumescă atât conducătorilor, cât și jucătorilor. ”Bursucul” susține că a luat decizia de a pleca de la club pentru binele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte, fiind dorit insistent de Al Nasr Riad. Arabii îl ademenesc cu un salariu astronomic de 2.500.000 de euro.

Dan Petrescu a anunțat de ce a plecat de la CFR

Din păcate, am de făcut un anunț. Aș vrea să opresc toate speculațiile care apar în presă. Împreună cu clubul am decis azi rezilierea contractului pe cale amiabilă, ca să opresc orice speculație. 

Nu am fost demis și nici nu mi-am dat demisia. Cred că e mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui.

Aș vrea să mulțumesc clubului CFR Cluj pentru acești trei ani minunați. Sunt mândru și fericit de tot ce am făcut aici. Aș vrea să mulțumesc patronului de la CFR Cluj, care a avut încredere în mine și m-a ajutat în toate momentele, indiferent dacă au fost bune sau rele.

Reclamă

Aș vrea să le mulțumesc tuturor jucătorilor, care au fost minunați în acești trei ani. Eu, cum se știe, sunt un antrenor mai dificil și au reușit să mă suporte așa de mult. Nu în ultimul rând, le mulțumesc fanilor lui CFR Cluj, care au crezut și m-au ajutat în acești trei ani fantastici.

Dan Petrescu vrea să-și ia vacanță după despărțirea de CFR

Mi-am scris mai multe aici, că n-aș vrea să uit ceva. Viața merge înainte. Eu plec cu capul sus de la Cluj. Sunt fericit de ceea ce am realizat. Într-o zi, sper să mă întorc să antrenez, de ce nu? 

Încă sunt tânăr, cred că mai pot antrena. Îmi doresc o vacanță, o minivacanță. În același timp, sunt un antrenor liber, care, clar, dacă apare o ofertă de nerefuzat mâine, la cum mă cunosc eu pe mine, e posibil s-o accept.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important e să mă liniștesc și să mă gândesc la mine. În ultima perioadă, cred că am dat mai mult clubului decât mie și familiei. 

Am stat foarte mult la club, nici în pandemia n-am fost plecat din Cluj. De aceea cred că merit o vacanță. Urez succes echipei în campionat și în Europa League să se califice mai departe”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și