Închide meniul

Dan Petrescu a făcut show total la conferinţă, după ce a fost suspendat: „Nici în Tanganyika nu există regula asta!”. „Bursucul” a dat de pământ cu Regulamentul LPF, înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Cosmin Cioboată Publicat: 8 aprilie 2022, 17:06

Dan Petrescu a făcut show total la conferinţă, după ce a fost suspendat: „Nici în Tanganyika nu există regula asta!. „Bursucul a dat de pământ cu Regulamentul LPF, înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Dan Petrescu a reacţionat după declaraţiile lui Laszlo Balint

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci al CFR-ului / Hepta

  • Dan Petrescu a făcut show la conferinţă, după ce a fost suspendat: „Nici în Tanganyika nu există regula asta!”
  • Declarația spumoasă a „Bursucului”, înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Dan Petrescu nu va sta pe bancă la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, din play-off-ul Ligii 1. Antrenorul campioanei a răbufnit după suspendarea primită din partea LPF. „Bursucul” a vorbit şi despre viitoarea adversară, pe care a lăudat-o la scenă deschisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a făcut show la conferinţa de presă, înaintea meciului dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20:30. Antrenorul campioanei a fost suspendat de LPF pentru cumulul de cartonaşe galbene.

Dan Petrescu a făcut show la conferinţă, după ce a fost suspendat: „Nici în Tanganyika nu există regula asta!”

„Bursucul” trebuia să îşi ispăşească sancţiunea încă din partida precedentă, disputată cu FC Argeş, dar oficialii lui CFR Cluj au anunţat că nu au primit notificarea din partea Ligii. Prin urmare, Dan Petrescu nu va sta pe bancă la derby-ul din Bănie.

Reclamă

Tehnicianul ardelenilor a contestat vehement decizia LPF, spunând că nici „în Tanganyika nu există astfel de reguli”.

„E mult mai uşor să fii pe bancă şi să vorbeşti, dar nu mai înţelege nimeni regulamentul ăsta din România. Dacă voi îl înţelegeţi… Ni s-au luat goluri, ni s-au luat puncte, galbene la jucători. Galbene la antrenori nu s-au luat… Doamne fereşte! Nu mai înţeleg nimic.

Reclamă

Spuneţi-mi şi mie cum e posibil la fotbalişti să se şteargă, iar la antrenori nu. Păi ne-aţi luat şi puncte şi goluri, băi băieţi! Măcar lăsați-ne şi pe noi să stăm pe bancă. Astea sunt reguli care nici în Tanganyika nu există. Nici în Tanzania nu există. Dacă îmi găsiți regula asta în Tanzania, zic ‘Mă scuzaţi, am greşit!’. Dar nu există.”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Petrescu, discurs uluitor la adresa lui Mirko Pigliacelli: „Nu există portar în Europa care să dea pasele lui”

Dan Petrescu a vorbit şi despre adversara de duminică. „Bursucul” a vorbit la superlativ de formaţia lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul lui CFR Cluj l-a etichetat pe Mirko Pigliacelli cel mai bun portar din Europa, din punct de vedere al paselor oferite.

„Meciul cu Craiova e un meci important, la fel ca toate în play-off. Întâlnim o echipă în formă foarte bună. Am spus de la începutul play-off-ului că cei de la Craiova se vor bate la câştigarea campionatului. Pot să câştige şi Cupa şi campionatul pentru că au de toate.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi un meci extraordinar de greu pentru noi, dar şi pentru ei. Pericolul vine de peste tot. Gândiţi-vă la portar, ce pase dă. Nu cred că există portar în România şi în Europa care să dea pasele pe care le dă Pigliacelli. La mijlocul terenului au jucători foarte buni, care fac diferenţa.

Atacanţi nu mai zic, Ivan e în formă fantastică. La fel şi Markovic, care a crescut foarte mult. Gustavo pe unde ne prinde ne dă gol. Va fi un meci 100% de bătaie. Ei vor fi încrezători că vor câştiga. Noi trebuie să jucăm mult mai bine decât cu Argeş.„, a mai spus Petrescu, citat de news.ro.

Dan Petrescu a mai precizat că atât el cât şi jucătorii săi, care au trecut printr-o viroză, se simt mai bine: „Toţi jucătorii sunt puţin mai bine, chiar dacă nu suntem 100% după această viroză.”

Dan Petrescu a încasat 4 cartonaşe galbene în actualul sezon din Liga 1, iar avertismentele nu s-au şters după startul play-off-ului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”