Închide meniul

Dan Petrescu a fost aproape de Dinamo! "Am venit cu 500.000. Mă pusesem de acord cu el". De ce a picat totul

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 17:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Dan Petrescu a fost aproape de Dinamo! "Am venit cu 500.000. Mă pusesem de acord cu el". De ce a picat totul

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Petrescu a fost aproape de Dinamo

”CFR-ul are un antrenor extraordinar. Eu am vrut să îl iau, am venit cu 500.000. Mă pusesem de acord cu el. Victor Becali trebuia să ia acordul de la Bucșaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-am adus imediat banii. El era foarte corect. Mi-a zis: Eu îmi dau acceptul, dar ia acceptul de la patronul unde sunt. Pe Dinamo oricine voia să o antreneze”, a declarat Cristi Borcea la Realitatea Sportivă. 

Narcis Răducan l-a lăudat pe Dan Petrescu

Dan Petrescu este considerat cel mai bun antrenor din Liga 1. Detalii despre munca depusă de "Bursuc", dar şi de echipa lui au fost oferite de Narcis Răducan. Cei doi au colaborat la Unirea Urziceni.

"Prin munca oamenilor afla tot ce mișcă la echipa adversă, trimitea pe cineva să vadă adversarul două-trei meciuri, altcineva se ocupa să extragă din presă toate informaţiile despre adversar.

Avea un colaborator care venea cu provocări tactice legate de adversar şi asta genera o idee bună, era o muncă în echipă şi la final avea un tablou complet cu adversarul, pentru că îi place să fie foarte bine informat”, a spus Răducan, cu câteva zile în urmă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” Vezi toate știrile
Citește și