Închide meniul

Dan Petrescu a recunoscut că şi-l doreşte pe Denis Alibec. "Ar fi cel mai fericit jucător!". Ce şanse sunt să ajungă la Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2020, 13:40 / Actualizat: 18 decembrie 2022, 14:43

Dan Petrescu a recunoscut că şi-l doreşte pe Denis Alibec. "Ar fi cel mai fericit jucător!". Ce şanse sunt să ajungă la Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Petrescu îşi doreşte ca Denis Alibec să vină la CFR Cluj

Dan Petrescu visează la un transfer al lui Denis Alibec la CFR Cluj însă nu crede că atacantul Astrei va putea fi adus în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” se aşteaptă ca Alibec să ajungă sub comanda lui Marius Şumudică la Gaziantep. Suma cerută de Ioan Niculae este una considerabilă chiar şi pentru turci.

Dan Petrescu insistă pentru aducea lui Denis Alibec la CFR Cluj

Alibec, am înţeles că prin Turcia, dacă ar veni la CFR, cel mai fericit antrenor ar fi Dan Petrescu şi cel mai fericit jucător ar fi Alibec.

Sunt convins că Alibec, cu mine, va ajunge departe, dar nu cred că avem banii necesari să-l cumpărăm pe Alibec„, a declarat Dan Petrescu înainte de a pleca în Malta.

Vârful de 29 de ani a înscris 14 goluri pentru Astra în ultima ediţie de campionat. Poate pleca doar dacă i se plăteşte clauza de reziliere de 1.2 milioane de euro.

Reclamă

Suma pe care clubul nostru vrea s-o plătească pentru Alibec este de 800.000 de euro și 30% dintr-un viitor transfer, având în vedere că mai are un an de contract„, a declarat Marius Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și