Închide meniul

Dan Petrescu, ameninţări pentru rivali! Nu le dă nicio şansă. Obiectiv clar pe banca CFR-ului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 septembrie 2021, 19:20

Reclamă
Dan Petrescu, ameninţări pentru rivali! Nu le dă nicio şansă. Obiectiv clar pe banca CFR-ului

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu îşi începe noua aventură în Gruia cu gânduri mari. Omul titlu, care a adus trei din ultimele 4 trofee ale campioanei, a venit cu gânduri mari în Ardeal. Vrea eventul în Gruia, dar şi un parcurs cât mai lung în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, ameninţări pentru rivali! Nu le dă nicio şansă

Dan Petrescu vine în Gruia după mandatul eşuat al lui Marius Şumudică, dar nu se teme. Şi-a adus deja jucători de titlu şi nici nu se gândeşte să nu ia ambele trofee interne în acest sezon. ”
Mă simt foarte bine acasă. Sunt relaxat, dar în acelaşi timp conştient că e mult de muncă. Trebuie să facem treabă, să avem rezultate bune. Aşa a fost mereu la CFR Cluj. Avem nevoie de rezultate”, a spus Dan Petrescu, conform site-ului oficial al celor de la CFR.

Cum a ajuns Dan Petrescu în Gruia?

Dan Petrescu a dezvăluit pentru site-ul oficial al clubului din Gruia cum a fost convins să se întoarcă pe banca echipei campioane. „În momentul în care m-a sunat patronul de la CFR să îmi fac bagajul să vin la Cluj, să mă întorc acasă am fost fericit, dar nu mă aşteptam să mă întorc aşa repede. Eram sigur că mă voi reintoarce aici”, a mai spus Bursucul.

Dan Petrescu spune că locul 2 ar fi un eşec pentru CFR în acest campionat. „Am venit într-o perioadă destul de delicată, dar la meciul cu FCSB s-a văzut că deşi echipa n-a avut antrenor principal, are calitate. Presiunea pentru mine e mult mai mare ca în primul an. Acum când câştigi patru campionate la rand presiunea e din ce în ce mai mare. Locul 2 ar fi un esec. Şi cu mine antrenor şi fără mine antrenor”, a mai spus noul antrenor al campioanei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și