Închide meniul

Dan Petrescu anunță probleme masive la CFR Cluj. ”A fost o săptămână agitată”. Ce spune despre lupta pentru titlu

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 19:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Dan Petrescu anunță probleme masive la CFR Cluj. ”A fost o săptămână agitată”. Ce spune despre lupta pentru titlu

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via hepta

  • CFR Cluj a pierdut după 37 de meciuri
  • Petrescu aruncă presiunea în curtea rivalilor
  • CFR-Craiova 2-3 în Gruia

Petrescu spune că la CFR Cluj a fost o săptămână agitată, cu multe probleme interne. Acest lucru ar fi cauzat erorile defensive din meciul cu Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu susține că Universitatea Craiova este favorită la titlu

Petrescu acuză regula U-21 și penalty-ul la faza lui Costache. De asemenea, el spune că oltenii au devenit principalii favoriți la titlu în urma acestui rezultat.

”Nu pot să compar cu meciul contra celor de la FCSB. Au fost ocazii de ambele părți, am revenit de la 0-2, a fost o săptămână agitată. Au fost multe probleme. Jucătorii nu au putut să se concentreze după victoria cu Botoșani. La Costache am primit galben într-un meci de fotbal, golul doi dacă era VAR ar fi fost offside, după care am revenit extraordinar și eram pe punctul de a face schimbări. Un 2-2 nu era așa rău. Eram dezechilibrați la mijloc, eram totul pe atac, dar și această regulă cu U-21 mă face să aștept. Dacă făceam o schimbare, dar din păcate am luat un gol ușor. Ne gândeam la 2-2 să câștigem, dar asta ne-a costat.

Reclamă

A fost prima mea înfrângere în 37 de meciuri acasă la CFR Cluj. Voiam să fie 40 și nu am vrut să pierdem vreun meci acasă. Dacă pierzi un meci la 37 nu e atât de grav, preferam și un egal și era meritat. Prima repriză a fost a lor și a doua a noastră. Nu a fost un meci frumos pentru că am luat trei goluri acasă. Au fost probleme, sunt și probleme interne, mulți jucători nu evoluează pentru că este regula U-21. S-a văzut la final pe tabelă, pentru că nu e normal ca CFR Cluj să ia gol acasă, dar să ia trei acasă. Am jucat cu Sevilla, cu Celtic, dar n-am luat trei goluri. Campionatul se va juca până la ultima etapă, dar Craiova e favorită fiindcă au și scorul direct. Trebuie să muncim bine, avem un meci incredibil de greu la Astra duminica viitoare. Trebuie să câștigăm pentru că trebuie să reintrăm în luptă. Ei sunt favoriți și trebuie să vedem ce se întâmplă la final.

Dacă Arlaukis pleacă, va fi mult mai greu să câștigăm acest campionat. Nu pot să-l forțez pe om dacă el are ofertă. Să zică ce vrea, dacă va pleca va fi foarte greu pentru că mai sunt cinci meciuri. L-aș băga pe Otto în poartă, dar dacă era puțin mai matur aș fi riscat cu el. Craiova are jucători de atac foarte bine și nu ar fi fost o idee bună să-l titularizez.

Reclamă

Atacanții noștri nu mai marchează de mult goluri. E o problemă, acum marchează Vinicius sau alți fundași. Nu va fi o săptămână ușoară, dar eu va trebui să decid. Toată lumea la club ar trebui să fie unită pentru că suntem pe primul loc și vrem să rămânem acolo până la final”, a spus Petrescu după meciul cu Craiova, pentru Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”