Închide meniul

Dan Petrescu, atac la adresa șefilor din fotbalul românesc. ”Nu eram pregătiți să începem campionatul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 15:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

Dan Petrescu, atac la adresa șefilor din fotbalul românesc. ”Nu eram pregătiți să începem campionatul!”

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via hepta

Dan Petrescu, atac la adresa șefilor din fotbalul românesc. ”Nu eram pregătiți să începem campionatul!”

Petrescu se teme ca acest sezon din Liga 1 să nu se decidă pe teren, fiindcă LPF și FRF nu vor gestiona cum trebuie situația. Dinamo și FC Botoșani au deja primele cazuri de Covid-19 confirmate, iar partidele celor două formații au fost amânate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: ”Nu eram pregătiți să începem campionatul!”

”Eu nu înțeleg aceste reguli, nu s-a luat nicio decizie înainte. Eu tot am așteptat, să văd ce facem. Au apărut două cazuri și nu știm ce o să facem. În alte țări nu e așa. Unele meciuri au fost amânate și asta poate să influențeze clasamentul. Nici nu știu să fac programul pentru săptămâna viitoare, pentru că nu știu dacă jucăm.

Am spus-o de la început că nu eram pregătiți să începem campionatul și nu suntem pregătiți în continuare. Eu nu știu ce se va întâmpla în cazul în care cineva se va infecta, un fotbalist. Dacă oprești o echipă, nu mai ai când să joci. Limita este 1 august. Dacă o echipă trebuie să stea două săptămâni în carantină și două săptămâni să se antreneze, s-a terminat campionatul!”, a spus Petrescu după meciul CFR Cluj-FCSB.

Mircea Rednic se teme și el de posibile jocuri de culise în Liga 1

Mircea Rednic, antrenorul de la Poli Iași, susține că amânarea unor partide din Liga 1 va duce la posibile aranjamente.

”Nu există fair-play. O echipă stă două săptămâni, au posibilitatea să se antreneze în grup. Noi avem şi cupa, jucăm trei meciuri într-o săptămână. Chindia, cu care ne luptăm, nu a jucat, au avut posibilitatea să facă un meci amical, noi nu am putut să facem un amical, Sibiul a jucat şi acum au pauză, normal că sunt un pic îngrijorat, pentru că o să fie oboseală.

Reclamă

Am fost surprinşi de situaţie, nu credeam să fie vreun caz în fotbal. Acum, decizia care s-a luat… Nu mi se pare corect. Ori jucăm toţi, ori stăm. Când jucăm, până la ce dată? Ei când vor juca? Din două în două zile? Eunt român, am atâta experienţă şi am văzut în perioada asta dezvăluiri făcute de foşti jucători. Te mai gândeşti că se mai fac şi socoteli şi planuri, nu? Pot să facă, noi jucăm. Sper să se soluţioneze cât mai repede această situaţie”, a spus Rednic la finalul partidei Viitorul-Iași.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și