Închide meniul

Dan Petrescu, criticat dur de Adrian Porumboiu: „Dacă eram patron, a doua zi îl dădeam afară! Prostești fotbalul”

Sebastian Cristian Publicat: 12 aprilie 2023, 15:28

Reclamă
Dan Petrescu, criticat dur de Adrian Porumboiu: Dacă eram patron, a doua zi îl dădeam afară! Prostești fotbalul”

Dan Petrescu, criticat dur de Adrian Porumboiu

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu a fost criticat dur de Adrian Porumboiu. Antrenorul celor de la CFR Cluj nu a reușit să obțină nicio victorie în actualul play-off din Liga 1, însă ardelenii rămân în continuare candidați la titlu, alături de Farul și FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu l-a atacat dur pe Dan Petrescu însă, pentru modul în care a tratat schimbările pe finalul meciului cu FCSB, terminat la egalitate, scor 1-1.

Dan Petrescu, criticat dur de Adrian Porumboiu: „Dacă eram patron, a doua zi îl dădeam afară! Prostești fotbalul”

Pe finalul meciului cu FCSB, Dan Petrescu l-a scos din teren pe Karlo Muhar și l-a introdus pe Ovidiu Hoban. Schimbarea l-a scos din sărite pe fostul mare arbitru, care l-a taxat imediat pe „bursuc”.

„Se gândesc cei de la CFR Cluj ce să mai scoată din pagubă dacă să-l vândă pe Hoban, dar nu poți. Te descalifici. Nu vrea să fiu atât de răutăcios cu Dan Petrescu, dar te dezamăgește dacă vezi asemenea schimbări.

Mă rog, dacă cineva poate să mă contrazică e dreptul lui, dar noi vorbim de fotbal, ci nu de altceva.

Reclamă

„Nu vreau să epatez, dar dacă eram patron și antrenorul făcea schimbarea pe care a făcut-o Dan Petrescu, cu toată aprecierea, a doua zi nu mai era. Nu poți să faci. Prostești fotbalul.

Nu poți să faci asta dacă vrei să câștigi. Mă rog, e treaba lor și nu e treaba mea, dar deocamdată rămân pe varianta asta”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit fanatik.ro.

Dacian Varga, dezvăluiri despre temperamentul lui Dan Petrescu: „În Rusia făcea spectacol! De multe ori se supărau jucătorii”

Dacian Varga a făcut dezvăluiri despre temperamentul lui Dan Petrescu. Fostul mijlocaș a fost antrenat de SuperDan la Kuban Krasnodar, în Rusia, în sezonul 2010/2011.

Reclamă 4 / 0/3

Dacian Varga a mărturisit că atitudinea lui Dan Petrescu era mult mai dură atunci, „bursucul” având reacții extrem de violente, în special atunci când lucrurile nu funcționau la echipă.

Mai mult decât atât, fostul jucător de la Unirea Urziceni a recunoscut că translatorul nici măcar nu traducea toate declarațiile făcute de Dan Petrescu, din dorința de a nu-i înfuria și mai mult pe jucători și pe oamenii de la club.

„Aveam translator. De multe ori nu traducea tot ce zicea Dan Petrescu. Bine, jucătorii vedeau că țipă, că se răstește la noi. Să știi că acolo arbirii erau mult mai maleabili. Dan Petrescu în Rusia era spectacol. Și cât am stat eu acolo, nu a luat niciodată cartonaș roșu.

Eram obșinuiți cu el. Eu cu Gigel Bucur îl știam cel mai bine. Mie îmi spunea Igor Armaș, el fiind din Republica Moldova, înțelegea și rusă și auzea ce traducerea translatorul în rusă. Îmi spunea: ‘Nu, nu e la fel’. Translatorul voia să liniștească, rușii sunt dintr-o bucată. De multe ori se supărau jucătorii, că de ce țipă”, a declarat Dacian Varga, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și