Închide meniul

Dan Petrescu, detalii despre transferul surpriză al CFR-ului. ”El dacă ajunge marți și miercuri avem meci, eu îl bag”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 mai 2020, 5:44

Dan Petrescu, detalii despre transferul surpriză al CFR-ului. ”El dacă ajunge marți și miercuri avem meci, eu îl bag”

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu vorbește despre un nou transfer pregătit de CFR

Pe de altă parte, ”Bursucul” le garanteză ”greilor” Deac, Hoban și Culio că vor avea de unde învăța meseria de antrenor. Îi vrea în stafful lui după ce mijlocașii se vor retrage. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: Culio m-a sunat și mi-a spus că vrea să se întoarcă

”Costin Curelea încă nu a semnat cu CFR Cluj, dar îl vreau lângă mine, ca antrenor secund. Eu mereu mi-am propus să lucrez cu foștii mei jucători, așa va fi cazul, cred, și cu Deac, Hoban și Culio. Mie îmi place să am grijă de jucătorii care au fost modele pe teren și în afara lui”

Culio m-a sunat și mi-a spus că vrea să se întoarcă. Când a plecat, eu i-am zis că îl aștept înapoi și la 50 de ani. Eu îl cunosc foarte bine, știu ce poate și știu ce vrea de la viață. Nu se întoarce acum, poate în iulie, din sezonul viitor.

El dacă ajunge marți și miercuri avem meci, eu îl bag. În Argentina, la divizia B, a jucat meci de meci. O problemă mare este că au închis aeroporturile din Argentina până în septembrie, dar ar putea să ia o mașină până într-o țară vecină și să plece de acolo spre România”, a spus Petrescu, la Digi Sport.

Culio a plecat în iarnă de la CFR Cluj, motivând că vrea să fie aproape de familie. Campioana chiar i-a organizat un meci de retragere la partida cu Astra. În Argentina, Culio s-a întors să joace la Quilmes Atletico, în liga secundă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și