Închide meniul

Dan Petrescu îi dă lovitura de grație lui Gigi Becali! “Se negociază trecerea lui Budescu la Kayserispor”. Ce scriu turcii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 ianuarie 2021, 5:17

Dan Petrescu îi dă lovitura de grație lui Gigi Becali! “Se negociază trecerea lui Budescu la Kayserispor”. Ce scriu turcii

SportPictures / Gheorghe Fluster / Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu vrea să-l aducă pe Budescu la Kayserispor

Dan Petrescu își dorește să refacă cuplul letal Budescu – Alibec în componența celor de la Kayserispor. Din câte se pare, un reprezentant al Astrei se află deja în Turcia pentru a negocia mutarea decarului giurgiuvenilor în Super Lig. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, lovitură pentru Gigi Becali. Îl ia pe Budescu la Kayserispor 

"E o informație pe care o avem, anume că ar putea Dan Petrescu să refacă un cuplu Budescu – Alibec la Kayserispor. Din informațiile noastre, se negociază în această perioadă trecerea lui Budescu la Kayserispor. Un reprezentant al Astrei ar fi în Turcia", notează Digi Sport

Interesul lui Kayserispor pentru Budescu a fost confirmat și de către presa din Turcia.  

"După ce nu a reușit să obțină semnătura lui Djokovic, Kayserispor s-a reorientat către Constantin Budescu, numărul 10 al Astrei Giurgiu”, scriu jurnaliștii de la Transfer Merkezi. 

Gigi Becali ar fi dorit să-l transfere gratis pe Budescu la vară. Patronul lui FCSB nu a fost de acord să achite în această iarnă clauza lui de reziliere în valoare de 900.000 de euro. Sursa citată menționează însă că turcii vor negocia transferul imediat al lui Constatin Budescu, în schimbul unei sume de bani.  

Reclamă

Constantin Budescu, dispus să revină la FCSB 

“Magicianul” Astrei a declarat că ia în calcul orice variantă de transfer. FCSB este una dintre destinațiile sale preferate. 

"Mi-aş dori să câştige FCSB titlul, că nu a mai câştigat de mult. Chiar şi eu, când am fost acolo, am fost la un pas să câştigăm. Din păcate, n-am reuşit acest lucru. Cu domnul Gigi Becali, la fel, mi-a zis că mă vrea la Steaua (n.r. – FCSB), dar trebuie să discute cu cei de la Astra, ca să pot să merg la Steaua (n.r. – FCSB). Dacă ei se înţeleg, probabil că o să merg, dar, din ce am înţeles, este foarte greu, pentru că domnul Niculae nu vrea să mă lase", a spus Budescu.

Constantin Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017/18, sub comanda lui Nicolae Dică. Mijlocașul a strâns atunci 37 de meciuri în toate competițiile pentru "roș-albaștrii" și a înregistrat 13 goluri și 12 pase decisive. Acesta este cotat la 2 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și