Închide meniul

Dan Petrescu, încântat de ultima ofertă. „Aș accepta cu plăcere!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 18:04

Dan Petrescu, încântat de ultima ofertă. „Aș accepta cu plăcere!

Dan Petrescu și-a stabilit viitorul

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

  • Dan Petrescu, gata să revină pe bancă
  • „Burscul” si-a stabilit viitorul

Dan Petrescu este în atenția celor de la FK Rostov, echipă din campionatul Rusiei. „Bursucul” nu mai vrea să stea departe de fotbal și așteaptă oferta oficială din partea rușilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu și-a stabilit viitorul

Agentul lui Dan Petrescu, Nicolae Pîrnău, a dezvăluit că „Super Dan” are ambiții uriașe la viitoarea echipă. Petrescu vrea să se bată pentru trofee și cupele europene.

Petrescu a spus în mai multe rânduri că el vrea să se întoarcă în Rusia. Intenţionează să revină şi să câştige un trofeu. Să joace şi în competiţiile europene, dacă totul decurge bine.

Reclamă

Cu siguranţă, Dan Petrescu e interesat să lucreze la Rostov. Am vorbit cu el azi. A spus «Dacă e vreo ofertă oficială de la Rostov, accept cu plăcere». Nu mă ascund. Petrescu are propuneri din zona Golfului, dar prioritatea lui e să se întoarcă în Premier Liga.

În opinia mea, Rostov e un loc bun pentru a reveni. La astfel de echipe trebuie să demonstrezi. Petrescu e un antrenor care se descurcă în perioadele dificile ale cluburilor şi mereu a produs rezultate”, a spus Nicolae Pîrnău, potrivit Telekom Sport.

Reclamă

Dan Petrescu se luptă cu Stanimir Stoilov pentru a deveni antrenorul lui Rostov. Fostul tehnician al clubului, Valery Karpin, a devenit selecționerul Rusiei. Potrivit presei din Rusia, negocierile oficiale nu au început încă, dar mai e doar o chestiune de timp.

Lotul lui FK Rostov este cotat la 50 de milioane de euro pe site-urile de specialitate. Sezonul trecut, clubul a terminat pe locul 9, cu 13 victorii, 4 remize şi 13 înfrângeri.

Ce echipe a antrenat „Bursucul” în Rusia

Dan Petrescu a promovat-o pe Kuban Kransdonar în prima ligă din Rusia în stagiunea 2009-2010. S-a clasat pe locul 8 în stagiunea următoare, departe de emoțiile retrogradării.

Reclamă 4 / 0/3

La Dinamo Moscova, Petrescu s-a clasat pe locul 7 în primul sezon, după care a terminat pe poziția a 4-a în stagiunea următoare.

S-a întors la Kuban Krasnodar în 2016, dar a fost insuficient ca să salveze clubul. Măcinată de probleme financiare, Kuban s-a desființat în 2018.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 16:02
„Regret o mulţime de lucruri!” Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
Ulsan – Jeonbuk LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 12 mart., 13:50
Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei