Închide meniul

Dan Petrescu, încântat de ultima ofertă. „Aș accepta cu plăcere!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 18:04

Reclamă
Dan Petrescu, încântat de ultima ofertă. „Aș accepta cu plăcere!

Dan Petrescu și-a stabilit viitorul

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu este în atenția celor de la FK Rostov, echipă din campionatul Rusiei. „Bursucul” nu mai vrea să stea departe de fotbal și așteaptă oferta oficială din partea rușilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu și-a stabilit viitorul

Agentul lui Dan Petrescu, Nicolae Pîrnău, a dezvăluit că „Super Dan” are ambiții uriașe la viitoarea echipă. Petrescu vrea să se bată pentru trofee și cupele europene.

Petrescu a spus în mai multe rânduri că el vrea să se întoarcă în Rusia. Intenţionează să revină şi să câştige un trofeu. Să joace şi în competiţiile europene, dacă totul decurge bine.

Cu siguranţă, Dan Petrescu e interesat să lucreze la Rostov. Am vorbit cu el azi. A spus «Dacă e vreo ofertă oficială de la Rostov, accept cu plăcere». Nu mă ascund. Petrescu are propuneri din zona Golfului, dar prioritatea lui e să se întoarcă în Premier Liga.

În opinia mea, Rostov e un loc bun pentru a reveni. La astfel de echipe trebuie să demonstrezi. Petrescu e un antrenor care se descurcă în perioadele dificile ale cluburilor şi mereu a produs rezultate”, a spus Nicolae Pîrnău, potrivit Telekom Sport.

Reclamă
Reclamă

Dan Petrescu se luptă cu Stanimir Stoilov pentru a deveni antrenorul lui Rostov. Fostul tehnician al clubului, Valery Karpin, a devenit selecționerul Rusiei. Potrivit presei din Rusia, negocierile oficiale nu au început încă, dar mai e doar o chestiune de timp.

Lotul lui FK Rostov este cotat la 50 de milioane de euro pe site-urile de specialitate. Sezonul trecut, clubul a terminat pe locul 9, cu 13 victorii, 4 remize şi 13 înfrângeri.

Ce echipe a antrenat „Bursucul” în Rusia

Dan Petrescu a promovat-o pe Kuban Kransdonar în prima ligă din Rusia în stagiunea 2009-2010. S-a clasat pe locul 8 în stagiunea următoare, departe de emoțiile retrogradării.

Reclamă

La Dinamo Moscova, Petrescu s-a clasat pe locul 7 în primul sezon, după care a terminat pe poziția a 4-a în stagiunea următoare.

S-a întors la Kuban Krasnodar în 2016, dar a fost insuficient ca să salveze clubul. Măcinată de probleme financiare, Kuban s-a desființat în 2018.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și