Închide meniul

Dan Petrescu, încântat de un jucător după victoria cu Botoşani: "E cel mai profesionist pe care l-am antrenat"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2020, 18:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Dan Petrescu, încântat de un jucător după victoria cu Botoşani: "E cel mai profesionist pe care l-am antrenat"

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu, încântat de Deac

Ciprian Deac a fost eroul campioanei, reuşind o dublă de senzaţie. La finalul partidei, Deac a fost lăudat şi de Dan Petrescu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Aveam nevoie de 3 puncte, mai ales că ieri Craiova a câştigat în minutul 91. A fost o reacţie pozitivă după partida cu FCSB, unde nu am jucat foarte bine. Îi doresc la cât mai multe (n.r. – Deac), e cel mai profesionist jucător pe care l-am antrenat, alături de Culio. Nu am dormit noaptea. Oto a scos o minge incredibilă la 2-0. De obicei nu am avut ghinion aici, azi am avut şi un arbitraj bun bun aici, cum nu prea am avut aici", a spus Dan Petrescu, după Botoşani – CFR Cluj 0-2. 

FC Botoşani – CFR Cluj 0-2

CFR Cluj a câștigat duelul cu Botoșani cu 2-0. Meciul s-a decis rapid, după ce Deac a înscris o ”dublă” în primele 13 minute. Ardelenii au 10 puncte avans față de FCSB în play-off-ul Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și