Închide meniul

Dan Petrescu, lăudat de Mario Camora. "E extraordinar ce a făcut acest om la Cluj". Mesajul de despărţire pentru fostul antrenor

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 2 decembrie 2020, 15:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Dan Petrescu, lăudat de Mario Camora. "E extraordinar ce a făcut acest om la Cluj". Mesajul de despărţire pentru fostul antrenor

CFR Cluj a făcut 4 transferuri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mario Camora a fost uimit de plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Fotbalistul portughez, în vârstă de 34 de ani, a lăudat performanţele obţinute de acesta în cei trei ani petrecuţi în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camora a spus că a vorbit cu Dan Petrescu atunci când antrenorul a cerut o vacanţă şi a ameninţat cu demisia. Acum, totul s-a petrecut pe neaşteptate.

Mario Camora: "Ce a făcut el aici a fost extraordinar!"

"Normal că e o situaţie neplăcută pentru toţi, după munca pe care a făcut-o acest om la Cluj, cu performanţele pe care le-a obţinut aici. 

Eram obisnuiţi să lucrăm cu el în fiecare zi. Vrem să îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi! E complicat să te desparţi aşa.

A fost decizia lui. Îi dorim baftă. Ce a făcut el aici a fost extraordinar! Noi suntem plătiţi să ne atrenăm şi să jucăm. Asta e, nu putem să facem nimic", a spus Camora, la Digi Sport.

Reclamă

Dan Petrescu a anunţat luni că s-a despărţit în mod amiabil de CFR Cluj, după ce a bifat al patrulea eşec în ultimele cinci meciuri. El a câştigat trei campionate în ultimii trei ani în care a antrenat în Gruia.

Mario Camora vrea o "finală" cu Young Boys Berna

Căpitanul lui CFR Cluj a vorbit şi despre duelul de mâine din Europa League. Ardelenii au nevoie de victorie cu CSKA Sofia ca să îşi menţină şansele de calificare la ultimul meci din grupă, pe 10 decembrie, pe terenul lui Young Boys Berna.

Acum, CFR este pe locul al treilea în grupă, cu 4 puncte, în timp ce elveţienii au 7 puncte. CSKA este deja eliminată, iar AS Roma şi-a asigurat locul în fazele eliminatorii.

Reclamă 4 / 0/3

"Ştim că ne aşteapă un meci foarte greu, dar suntem pregătiţi să obţinem o victorie şi să mergem mai departe în Europa League. Vrem să jucăm 'finala' în ultimul meci din grupă.

Ei nu au nimic de pierdut. Vin să joace pentru mândria lor. Nu trebuie să fim afectaţi de situaţia de la echipă", a mai spus Mario Camora.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și