Închide meniul

Dan Petrescu, lăudat de Mario Camora. "E extraordinar ce a făcut acest om la Cluj". Mesajul de despărţire pentru fostul antrenor

Mihai Ispas Publicat: 2 decembrie 2020, 15:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Dan Petrescu, lăudat de Mario Camora. "E extraordinar ce a făcut acest om la Cluj". Mesajul de despărţire pentru fostul antrenor

CFR Cluj a făcut 4 transferuri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mario Camora a fost uimit de plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Fotbalistul portughez, în vârstă de 34 de ani, a lăudat performanţele obţinute de acesta în cei trei ani petrecuţi în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camora a spus că a vorbit cu Dan Petrescu atunci când antrenorul a cerut o vacanţă şi a ameninţat cu demisia. Acum, totul s-a petrecut pe neaşteptate.

Mario Camora: "Ce a făcut el aici a fost extraordinar!"

"Normal că e o situaţie neplăcută pentru toţi, după munca pe care a făcut-o acest om la Cluj, cu performanţele pe care le-a obţinut aici. 

Eram obisnuiţi să lucrăm cu el în fiecare zi. Vrem să îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi! E complicat să te desparţi aşa.

A fost decizia lui. Îi dorim baftă. Ce a făcut el aici a fost extraordinar! Noi suntem plătiţi să ne atrenăm şi să jucăm. Asta e, nu putem să facem nimic", a spus Camora, la Digi Sport.

Reclamă

Dan Petrescu a anunţat luni că s-a despărţit în mod amiabil de CFR Cluj, după ce a bifat al patrulea eşec în ultimele cinci meciuri. El a câştigat trei campionate în ultimii trei ani în care a antrenat în Gruia.

Mario Camora vrea o "finală" cu Young Boys Berna

Căpitanul lui CFR Cluj a vorbit şi despre duelul de mâine din Europa League. Ardelenii au nevoie de victorie cu CSKA Sofia ca să îşi menţină şansele de calificare la ultimul meci din grupă, pe 10 decembrie, pe terenul lui Young Boys Berna.

Acum, CFR este pe locul al treilea în grupă, cu 4 puncte, în timp ce elveţienii au 7 puncte. CSKA este deja eliminată, iar AS Roma şi-a asigurat locul în fazele eliminatorii.

Reclamă 4 / 0/3

"Ştim că ne aşteapă un meci foarte greu, dar suntem pregătiţi să obţinem o victorie şi să mergem mai departe în Europa League. Vrem să jucăm 'finala' în ultimul meci din grupă.

Ei nu au nimic de pierdut. Vin să joace pentru mândria lor. Nu trebuie să fim afectaţi de situaţia de la echipă", a mai spus Mario Camora.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și