Închide meniul

Dan Petrescu nu scapă de coşmarul coronavirusului! E interzis pe bancă după ultimul test făcut. Doi jucători de la CFR au în continuare Covid-19

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2020, 20:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Dan Petrescu nu scapă de coşmarul coronavirusului! E interzis pe bancă după ultimul test făcut. Doi jucători de la CFR au în continuare Covid-19

Profimediaimages

Testul lui Dan Petrescu a fost neconcludent

Conform Fanatik, Alexandru Păun, Damjan Djokovic şi antrenorul cu portarii Cristi Moldovan au coronavirus. Nici Dan Petrescu nu a scăpat de griji. Testul acestuia a fost neconcludent şi va fi repetat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, test neconcludent pentru Covid-19

Pandemia continuă să le dea mari bătăi de cap campionilor din Liga 1. Dan Petrescu a ratat ultimele meciuri din campionat ale CFR-ului. Depistat pozitiv la finalul lunii iulie, "Bursucul" a stat două săptămâni în spital în Cluj-Napoca. După, a intrat în izolare la domiciliu şi a văzut de la televizor meciul cu Universitatea Craiova, la finalul căruia jucătorii săi au cucerit titlul.

Dan Petrescu îşi dorea să revină cât mai repede pe bancă pentru a pregăti reluarea campionatului. Nu o va putea face până când testul său pentru coronavirus nu va fi negativ. Riscă să rateze deplasarea în Malta, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. CFR Cluj se luptă pentru calificare cu Floriana.

Sunt emoţii chiar şi mai mari cu Alexandru Păun şi Damjan Djokovic. Cei doi nu reuşesc să mai scape de coronavirus. Românul a sărbătorit la geamul casei succesul din "finala" Ligii 1.

"Mă duc să mă testez şi sper să fie totul bine. Mie mi s-a spus că după două săptămâni, indiferent cum iese testul, nu poţi să dai mai departe virusul.

Reclamă

Îl înţeleg pe Cristiano Bergodi, ştiu ce urât este să te duci la spital. La boala asta dacă ai complicaţii e rău. Eu nu am avut niciun simptom, o zi sau două m-a durut puţin spatele", a declarat Dan Petrescu vinerea trecută.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 VIDEOMax Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:39 FotoAdrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 FotoAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari Vezi toate știrile
Citește și