Închide meniul

Dan Petrescu și-a stabilit următoarea destinație. „Acolo îmi doresc să antrenez!” Când revine „Super Dan” pe bancă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iulie 2021, 15:27

Dan Petrescu și-a stabilit următoarea destinație. „Acolo îmi doresc să antrenez! Când revine „Super Dan pe bancă

Dan Petrescu, mulţumit de prestaţia echipei sale

Profimedia

  • Dan Petrescu vrea să antreneze în Rusia
  • Când revine pe bancă

În Rusia, Dan Petrescu le-a mai antrenat pe Kuban Krasnodar și pe Dinamo Moscova. „Super Dan” a recunoscut că urmărește campionatul rusesc și că doar acolo ar reveni în antrenorat, cel puțin în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu și-a stabilit următoarea destinație

„Cunosc bine campionatul Rusiei. Urmăresc meciurile și știrile de acolo pentru că vreau să mă întorc. Am avut multe oferte și din zona Golfului, dar i-am spus deja agentului meu că vreau să antrenez în Rusia.

Recent, am fost în discuții cu un club important din Rusia. Cineva mi-a promis o slujbă acolo. S-a întâmplat vara trecută, eram pe lista candidaţilor, dar până la urmă au ales un alt antrenor.

Reclamă

Cu toate acestea, nimic nu s-a schimbat, aş vrea să mă întorc să lucrez în Rusia”, a declarat Dan Petrescu, potrivit sportbox.ru

Petrescu: „Voi mai antrena cel puțin 15 ani”

Dan Petrescu a promovat-o pe Kuban Kransdonar în prima ligă din Rusia în stagiunea 2009-2010. S-a clasat pe locul 8 în stagiunea următoare, departe de emoțiile retrogradării.

Reclamă

La Dinamo Moscova, Petrescu s-a clasat pe locul 7 în primul sezon, după care a terminat pe poziția a 4-a în stagiunea următoare.

S-a întors la Kuban Krasnodar în 2016, dar a fost insuficient ca să salveze clubul. Măcinată de probleme financiare, Kuban s-a desființat în 2018.

„Vreau să merg în Rusia pentru că m-am simțit excelent în cei 5 ani petrecuți acolo, atât la Kuban, cât și la Dinamo Moscova. Doar când m-am întors la Kuban au mers lucrurile prost, dar asta a fost din cauza problemelor cu banii.

Reclamă 4 / 0/3

Aş dori să aştept o ofertă din Rusia. Dacă nu vine, atunci mă voi relaxa o vreme. Lucrez ca antrenor de 22 de ani fără pauză, CV-ul meu este plin, aşa că pauza actuală este importantă şi utilă pentru mine. Am doar 53 de ani, voi mai antrena cel puțin 15 ani de acum încolo”, a mai spus Dan Petrescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 16:02
„Regret o mulţime de lucruri!” Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
Ulsan – Jeonbuk LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 12 mart., 13:50
Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei