Închide meniul

Dan Petrescu, tot mai aproape de revenirea în Liga 1! Clubul care încearcă să dea lovitura anului. Vrea să-i facă "Bursucului" echipă de titlu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 6:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Dan Petrescu, tot mai aproape de revenirea în Liga 1! Clubul care încearcă să dea lovitura anului. Vrea să-i facă "Bursucului" echipă de titlu

Abaca Press via Hepta

Dan Petrescu, aproape de revenirea în Liga 1

Dan Petrescu poate reveni pe banca tehnică mai repede decât s-ar fi așteptat. Antrenorul de 53 de ani este dorit de mai multe echipe din Liga 1 care au planuri ambițioase. Este chemat să repete performanța uriaşă reuşită cu Unirea Urziceni, când a cucerit titlul chiar dacă nimeni nu îi dădea nicio şansă. Potrivit Pro Sport, Sepsi vrea să-l ademenească pe fostul tehnician al CFR-ului cu un contract pentru două sezoane. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, dorit la Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi este pe locul 4 în Liga 1, fiind prima echipă din urma "granzilor" CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova. Potrivit sursei citate, șefii din Sf. Gheorghe vor să-i ofere lui Petrescu un buget cu care să se lupte pentru câștigarea campionatului. 

Sepsi a pierdut la limită în precedenta etapă din Liga 1, scor 0-1 cu Chindia Târgoviște. De altfel, covăsnenii au o singură victorie în ultimele 8 partide. Prin urmare, Leo Grozavu este "pe făraș" la Sfântu Gheorghe. 

Dan Petrescu a antrenat-o ultima dată pe Kayserispor, unde a rezistat numai 45 de zile. El a plecat din Super Lig după 8 meciuri. 2 victorii, 3 remize și 3 infrângeri este bilanțul lui Petrescu în Turcia. El a lăsat-o pe Kayseri pe locul 16, la două puncte deasupra liniei retrogradării.

Dan Petrescu, dorit și la FC Voluntari

Sepsi nu este singura formație din Liga 1 cu planuri ambițioase. Și FC Voluntari vrea să dea lovitura cu Dan Petrescu.

Reclamă

Potrivit AS.ro, ilfovenii i-au propus acestuia un contract pe doi ani și jumătate. Petrescu este așteptat să răspundă ambelor oferte, atât de la Voluntari, cât și de la Sepsi. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și