Închide meniul

Dan Șucu, dezvăluiri incredibile despre perioada de început la Rapid: „M-am simțit ușor jignit, nu mi s-a întâmplat de 20 de ani!”

Sebastian Cristian Publicat: 23 februarie 2023, 19:40

Dan Șucu, dezvăluiri incredibile despre perioada de început la Rapid: M-am simțit ușor jignit, nu mi s-a întâmplat de 20 de ani!”

Dan Șucu, mesaj violent înainte de FC Botoșani - Rapid

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă / Facebook FC Rapid

  • Dan Șucu, dezvăluiri incredibile despre perioada de început la Rapid
  • „M-am simțit ușor jignit, abia după aceea i-am înțeles!”

Dan Șucu a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada de început la Rapid. Omul de afaceri a recunoscut că a fost privit cu o oarecare neîncredere de oamenii din club, date fiind ambițiile foarte mari pe care le-a avut încă din start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid ocupă actualmente locul 4 în Liga 1, cu 46 de puncte obținute după 26 de etape desfășurate.

Dan Șucu, dezvăluiri incredibile despre perioada de început la Rapid: „M-am simțit ușor jignit, nu mi s-a întâmplat de 20 de ani!”

Acționarul de la Rapid a înțeles însă de unde a pornit acel scepticism și crede că toată lumea de la Rapid are acum încredere totală în proiectul pe termen lung din Giulești.

Reclamă

„E adevărat că m-am întâlnit cu o doză de neîncredere atunci când am făcut anumite promisiuni în faţa diferiţilor colegi, o doză de neîncredere cu care nu m-am mai întâlnit de 20 de ani. La mine, când stăm de vorbă împreună şi hotărâm ceva, nu se mai pune problema dacă ce s-a discutat se mai rediscută, renegociază sau ceva. Se execută în conformitate.

Când am venit prima dată şi am spus «Facem bază sportivă aici, vom avea salarii la zi, vom avea toate lucrurile făcute», am văzut că eram privit cu o oarecare neîncredere. La început n-am înţeles de unde vine neîncrederea asta, chiar m-am simţit uşor jignit, dar după am înţeles şi cred eu că acum tot clubul înţelege că atunci când există o promisiune făcută de proprietari ea este respectată.

Reclamă

Şi proprietarul are dreptul ca atunci când i se face o promisiune, acea promisiune să fie respectată”, a declarat acționatul de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu, pentru orangesport.ro.

Dan Şucu a vrut să cumpere Farul! Dezvăluirile făcute de patronul de la Rapid: „Încercam să ajutăm clubul lui Gică Hagi!”

Dan Şucu, patronul de la Rapid, a dezvăluit că a vrut să cumpere Farul, clubul lui Gică Hagi. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru ani, înainte ca actualul lider din liga 1 să fuzioneze cu Viitorul, în vara anului trecut. Afacerea însă a picat, deşi actualul acţionar al giuleştenilor era pregătit să aducă alături de el doi dintre cei mai bogaţi români.

Dan Şucu a preluat-o pe Rapid la finele sezonului precedent. În acest sezon, giuleştenii au devenit o echipă care se luptă la podiumul Ligii 1, cu Adrian Mutu pe bancă, însă omul de afaceri a dezvăluit că a fost aproape să investească la o altă echipă din România, anume Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a povestit ce negocieri a purtat în 2019. Mai exact, patronul de la Rapid a vrut să preia 20% din acţiunile de la Farul, la acea vreme Viitorul. Alături de Iulian Stanciu, fondatorul de la eMag, şi de Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender, Şucu ar fi ajuns să deţină 60% din acţiunile clubului constănţean.

„Am mai avut o tentativă acum patru ani, când am încercat să cumpărăm 20%… eu am încercat să cumpăr 20%, alături de Stanciu de la Emag şi de domnul de la Bitdefender, am încercat să cumpărăm atunci 60% din Viitorul, dar afacerea nu s-a mai materializat.

Inclusiv domnul Talpeş atunci a participat, de la Bitdefender, era o poveste destul de frumoasă, erau trei firme româneşti de succes care încercau să ajute clubul domnului Hagi să facă pasul înainte.

Era o poveste interesantă, dar, din păcate, nu s-a materializat. Din păcate atunci, acum consider din fericire”, a dezvăluit Dan Şucu, pentru orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu