Închide meniul

Dani Coman nu vrea oprirea fotbalului, chiar dacă Dinamo are un caz de coronavirus. ”Dacă nu pot juca, pierd meciurile cu 3-0”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 12:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Dani Coman nu vrea oprirea fotbalului, chiar dacă Dinamo are un caz de coronavirus. ”Dacă nu pot juca, pierd meciurile cu 3-0”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Dani Coman nu vrea oprirea fotbalului, chiar dacă Dinamo are un caz de coronavirus. ”Dacă nu pot juca, pierd meciurile cu 3-0”

Coman crede că situația nu este una alarmantă pentru fotbalul din România, precizând totodată că dinamoviștii pot pierde cu 3-0 partidele dacă nu vor mai juca în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: ”Ce? Trebuie să oprim fotbalul?”

"Şi dacă a fost depistat un caz la Dinamo ce se întâmplă? Se opreşte fotbalul, închidem fabricile? Ce facem? Să îl izoleze, să le facă un test tuturor celor cu care a intrat în contact şi să se joace mai departe. În Germania, ce se întâmplă? Au fost jucători depistaţi, i-au izolat, le-au făcut teste şi au continuat să joace. Se reprogramează meciurile din perioada aia. În cazul în care nu se mai poate juca pierd meciurile cu 3-0. Ce? Trebuie să oprim fotbalul, pentru că a fost depistat unul din staff-ul echipei Dinamo?

Dacă la noi s-ar întâmpla? Exact cum v-am spus mai devreme. Îl izolăm, facem teste tutror oamenilor cu care a intrat în contact, în condiţiile în care nu vor mai fi depistaţi alţi jucători sau persoane din staff depistate. Mergem mai departe. Dacă vor fi, atunci izolăm persoanele respective şi jucăm fotbal în continuare. Pentru că trebuie să trăim, fotbalul trebuie să trăiască. Nu ne putem opri", a declarat Coman.

LPF a suspendat toate partidele lui Dinamo

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciurile celor de la Dinamo să fie suspendate după ce magazionerul clubului a fost testat pozitiv de coronavirus.

"Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Reclamă

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București”, se arată în comunicat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și