Închide meniul

Daniel Oprița ”l-a citit” pe Gigi Becali! Ce jucători de la FCSB vor merge la FCSB II pentru meciul cu Steaua

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 6:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Daniel Oprița ”l-a citit” pe Gigi Becali! Ce jucători de la FCSB vor merge la FCSB II pentru meciul cu Steaua

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

Daniel Oprița, tehnicianul militarilor, susține că ”l-a citit” pe Becali și știe ce jucători ar putea ajunge în Liga 3 pentru duelul dintre Steaua și FCSB II. Partida se va disputa sâmbătă, pe terenul cinci din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Oprița știe ce jucători va trimite Gigi Becali la FCSB II

Oprița susține că jucători precum Soiledis, Oaidă, Perianu, Șut, Buziuc, Robert Ion sau Lucian Filip vor merge la FCSB II. Tehnicianul militarilor a omis însă faptul că ultimi doi sunt accidentați și nu pot evolua. Filip resimte încă dureri și se pregătește separat, după cum v-a anunțat AS.ro.

Cu oricine ar intra, fac o echipă bună pentru liga a 3-a. Mă gândesc cu ce echipă joacă, așa o ghicesc. Aș vedea cu Niga, în poartă, Pantea, Filip, Soiledis și un copil fundaș central. Apoi, Șut, Perianu, Oaidă, Buziuc, Robert Ion și Ardeleanu. Cam așa văd eu echipa care ar putea să joace cu noi. Și Simion, s-ar putea. 

Nu mă sperie, dar e o echipă bună, trebuie să fim atenți. Se poate întâmpla orice. Sper să câștigăm noi. Nu ne așteptăm la un meci ușor. Au jucători buni la FCSB, și Șut, și Buziuc, și Robert Ion, Oaidă, au jucători buni, Soiledis are meciuri de Liga 1 și în Grecia. 

Nu ne sperie, totuși. Nu au jucat toți meci de meci, dar vin de la prima echipă, sunt sub contract cu locul 1. Mai sunt și jucători care sunt supărați că nu joacă la prima echipă. Sper să se joace bărbătește.

Reclamă

De dorință, nu-mi pun problema. Le-am zis băieților mei să nu aibă trac, dar nici să nu dea în partea cealaltă. Trebuie să jucăm fotbal. Vreau să terminam pe primul loc”, a declarat Oprița la Națiunea Stelistă.

Gigi Becali vrea să oprească Steaua

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că vrea să oprească Steaua din drumul căître promovarea în Liga 2 și a anunțat că va trimite mai mulți jucători de la prima echipă în Liga 3.

În acest moment, Steaua conduce clasamentul cu 26 de puncte, din 10 meciuri, fiind urmată de FCSB II. Echipa lui Vintilă are 24 de puncte, după același număr de meciuri. Primele două clasate la finalul sezonului vor merge la barajul pentru promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Steaua și FCSB II s-ar putea întâlni și în finala barajului pentru promovare.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și