Închide meniul

Daniel Pancu, dezvăluiri de la începutul carierei: "Şi eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 12:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Daniel Pancu, dezvăluiri de la începutul carierei: "Şi eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist"

Daniel Pancu crede că Edi Iordănescu va duce naţionala României la EURO 2024

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

"Şi eu am condus fără permis la începuturi, am băut la volan, eram teribilist, ca 3 sferturi din fotbaliştii de pe vremea aia. Însă la antrenamente şi la meciuri dădeam totul, asta conta! Totuşi, erau alte vremuri, vorbim de acum 15-20 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţiile lui Daniel Pancu după scandalul în care este implicat Florinel Coman

Acum nu mai sunt posibile astfel de lucruri. Eu zic că nu e el vinovat, ci aceia din jurul lui care ştiau! Pentru că nu toţi sunt maturi la 22 de ani. Coman e încă tânăr, foarte tânăr. Îşi va rezolva problemele cu justiţia. E posibil chiar să-l ajute acest lucru în carieră, are mulţi ani în faţă. 

Dacă e băiat deştept şi ştie să ia lucrurile bune, îşi poate creşte ambiţia din acest moment şi poate juca mai bine. Acesta e sfatul meu. Pentru că în orice rău există şi o parte pozitivă", a spus Pancu, citat de gsp.ro. 

Florinel Coman riscă închisoarea

Starul lui FCSB a fost prins gonind cu 165 de km/h pe Autostrada Soarelui. Polițiștii care i-au verificat documentele au constatat stupefiați că actul prezentat de Florinel Coman nu este valabil.

Fotbalistul a obținut permisul de conducere în Ucraina și nu apare in baza de date din România. Dacă se va dovedi că documentul prezentat de Coman este fals, acesta riscă înschisoare de la 1 la 5 ani.

Reclamă

"Are carnet! Dar ei nu ştiu, pentru că l-a luat în Ucraina. E valabil, dar ei au verificat doar aici, în România, şi nu era. Trebuia să îl înregistreze. Nu-i problemă. Îi dă o amendă pentru că nu l-a înregistrat", a fost reacția lui Gigi Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și