Închide meniul

Daniel Pancu este noul preşedinte al Rapidului. Anunţul făcut în ziua în care clubul a împlinit 97 de ani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2020, 16:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Daniel Pancu este noul preşedinte al Rapidului. Anunţul făcut în ziua în care clubul a împlinit 97 de ani!

Daniel Pancu a vorbit despre cele mai tari beții din cariera de fotbalist

Daniel Pancu /Mediafax Foto / Leczki Jozsi

Mutarea a devenit oficială chiar într-o zi festivă pentru clubul din Grant. Alb-vişiniii sărbătoresc astăzi 97 de ani de existenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu a devenit preşedintele Rapidului

A fost o decizie mai grea și de aceea am amânat. Am reziliat contractul de antrenor. L-am semnat pe cel de președinte. Am vrut să rămân într-un fel alături de Rapid și în perioada următoare. Sper să fiu în continuare de ajutor, având în vedere că oamenii au insistat. Aici e casa mea și mă bucur că sunt apreciat. 

Din această postură, sper ca oamenii care au scris istorie, care au refuzat Steaua sau Dinamo și care sunt foarte legați de Rapid, să se întoarcă unul câte unul și să formăm o mare familie”, a declarat Daniel Pancu la Rapid TV.

Săptămâna trecută, rapidiştii au primit licenţa pentru Liga 1 şi au drept de promovare. Pe 4 iulie vor lua startul în play-off-ul ligii secunde.

Reclamă

Clasamentul din Liga 2:

UTA Arad 25 puncte
CS Mioveni 20 puncte
Turris Oltul Turnu Măgurele 20 puncte
FC Argeş 19 puncte
Petrolul Ploieşti 19 puncte
Rapid 19 puncte

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Daniel Pancu şi-a reziliat contractul de antrenor
  • "Aici este casa mea", a declarat fostul atacant al alb-vişiniilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și