Închide meniul

Daniel Pancu, înapoi la Rapid! Va fi preşedintele clubului

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 5:28

Daniel Pancu, înapoi la Rapid! Va fi preşedintele clubului

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Daniel Pancu a acceptat funcţia de preşedinte la Rapid

  • Daniel Pancu va fi noul preşedinte al Rapidului
  • Fostul antrenor a acceptat oferta conducerii
  • Rapid se luptă la promovare

Daniel Pancu este noul preşedinte al Rapidului. Fostul antrenor a acceptat oferta conducerii. 
Pancu n-a avut nevoie de prea mult timp de gândire şi şi-a dat acceptul să rămână la echipa pe care a antrenat-o până pe 9 martie. Va trece de-acum la munca de birou. Trecerea sa în funcţia de preşedinte a fost confirmată şi de liderul galeriei rapidiste, Gigi Răducan "Corsicanu". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vă anunţ cu mare onoare şi respect că de mâine (n.r 18 mai) finul meu, Daniel Pancu, este preşedintele clubului Rapid", a fost postarea de pe Facebook a lui "Corsicanu". 

Daniel Pancu începe treaba la Rapid

Rapidiştii vor începe în curând treaba, iar la începutul lunii iulie vor juca meciurile care le-ar putea asigura prezenţa în Liga 1. Pancu se va ocupa de-acum de partea administrativă. În urmă cu o lună, fostul antrenor se arăta îngrijorat de situaţia grea prin care va trece fotbalul românesc. 

Reclamă

"Nu știu cum va fi după, pentru că la noi și așa banii erau puțini, contractele erau mici față de cei din jurul nostru. Calitatea va scădea drastic, dramatic chiar", a spus Daniel Pancu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”