Închide meniul

Daniel Pancu, reacție fabuloasă după scandalul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. „Prefer să mai stau în reclame încă 20 de ani decât să merg acolo”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 noiembrie 2021, 8:04

Daniel Pancu, reacție fabuloasă după scandalul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. Prefer să mai stau în reclame încă 20 de ani decât să merg acolo”

Gigi Becali s-a certat cu Edi Iordănescu

Hepta

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la presiunile lui Gigi Becali. Deși Edi a adunat 8 victorii în 11 meciuri, patronul a criticat dur jocul echipei și a aruncat toată vina pe antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pancu nu și-ar dori să treacă vreodată prin ce a trecut Edi Iordănescu la FCSB. „Pancone” ar prefera să facă reclame decât să antreneze clubul lui Gigi Becali.

Daniel Pancu, comentariu fabulos după scandalul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu

„Nu mă duc acolo, am tot fost întrebat. E periculos să ai șapte victorii în România pentru că ești demis. Și cu Șumudică a fost la fel și au mai fost și alte cazuri.

Nu am cum să merg vreodată în așa loc. Eu nu văd fotbalul așa. Prefer să mai stau în reclame, nu un an, încă 20 de ani decât să merg în locuri din acestea. Poate Edi a fost convins de ceva, de un act pe care l-a semnat și a crezut că este altceva, dar nu.

Noi știm cum e normal. Te duci și te întâlnești cu patronul în prima zi și îți spune: ‘Vezi că din când în când visez ceva noaptea și a doua zi s-ar putea să îți spun să bagi trei jucători’.

Reclamă

Tu poți să spui da sau nu. Poate la discuția aia ai spus da: ‘Da, domnul patron, dacă se întâmplă o dată, fac asta’. Dacă nu ai spus și vine și face, nu există. Totul este legat de o discuție bărbătească de la început”, a declarat Daniel Pancu, potrivit digisport.ro.

În locul lui Edi Iordănescu, Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Toni Petrea. El a mai antrenat echipa latifundiarului din Pipera și în sezonul trecut, când a ratat titlul și Cupa României.

Edi Iordănescu a lăsat-o pe FCSB pe locul secund în Liga 1, la 8 puncte în urma liderului CFR Cluj. În următoarea rundă, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FC Botoșani

Reclamă 4 / 0/3

Cum a ajuns Toni Petrea la FCSB

Gigi Becali l-a readus pe Toni Petrea la echipă. Becali a dezvăluit că acesta nu a fost prima variantă, însă a fost primul care a răspuns la apel. Becali l-ar fi vrut și pe Ilie POenaru, însă regulamentul nu îi permite să antreneze 3 echipe într-un sezon. Poenaru a antrenat Academica Clinceni, după care a plecat la Gaz Metan Mediaș.

L-am sunat dimineață și i-am spus că-l sun mai pe seară, ca să vorbească cu familia lui. Când m-am despărțit de el, i-am dat 48 de ore să se răzgândească, el a plecat, nu l-am dat afară. Pe listă au fost trei. A mai fost și Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă și a mai fost încă un antrenor căruia nu-i mai dau numele. 

Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns și a răspuns primul Petrea. A spus că nu va mai face niciodată o schimbare după pauză. Câteva meciuri va avea libertate, cum am și acordat, 11 meciuri”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și