Închide meniul

Dănuț Lupu a dat de pământ cu fanii din DDB, după ce i-au luat apărarea lui Mircea Rednic. „Trebuie să înțeleagă că nu ei conduc!” Situație explozivă la Dinamo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 decembrie 2021, 20:56

Dănuț Lupu a dat de pământ cu fanii din DDB, după ce i-au luat apărarea lui Mircea Rednic. „Trebuie să înțeleagă că nu ei conduc! Situație explozivă la Dinamo

Dănuț Lupu a câştigat titlul cu Dinamo în sezonul 1989–1990

Dănuţ Lupu, atac devastator la Dinamo | Hepta

Dănuț Lupu a declarat că, deși fanii din DDB au băgat multe milioane de euro la Dinamo, aceștia nu au dreptul de a lua decizii în numele conducerii. Fostul dinamovist nu are încredere nici în Flavius Stoican, noul antrenor al „câinilor”, după Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu a dat de pământ cu fanii din DDB

Niciodată în fotbal nu a plecat o echipă să rămâna un antrenor. Sper din tot sufletul să reuşească oricine ar veni. Nu ştiu dacă Stoican este o alegere bună, nu cred că are importanţă la ora actuală cine vine antrenor. Cred că important e să reuşească ca această echipă să se salveze de la retrogradare.

Eu cred că DDB va rămâne în continuare alături de echipă fiindcă nu vor pleca, e părerea mea. Dar trebuie să și înţeleagă că nu ei conduc şi nu trebuie să conduca ei.

Ei doar ajută această echipă financiar. Şi cu asta basta, e ca şi cum m-aş duce la un film şi nu îmi place un actor. Pot să îl schimb? Nu pot să îl schimb. Şi ei trebuie să înţeleagă că dacă tot fac un bine şi vor să ajute acest club să îl ajute financiar şi de restul să se ocupe alţii”, a spus Danuț Lupu, potrivit telekomsport.ro

Al 5-lea mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo a fost un dezastru total. Cu Rednic pe bancă, Dinamo a obţinut o singură victorie în 12 meciuri oficiale. Chindia a fost singura echipă învinsă de Dinamo în mandatul „Puriului”.

Reclamă

Rednic a lăsat-o pe Dinamo pe penultimul loc în clasament. Antrenorul de 59 de ani a fost dat afară, deşi îşi făcuse planurile de viitor pentru a salva echipa de la retrogradare. Înlocuitorul său, Flavius Stoican, a mai fost deja de două ori pe banca lui Dinamo.

Citește și:

Flavius Stoican nu a fost prima variantă

După demiterea lui Rednic, Iuliu Mureșan a negociat cu mai mulți antrenori, însă a fost refuzat. Astfel, singura variantă a rămas Flavius Stoican. Oficialul lui Dinamo a dezvăluit că a purtat discuții cu Cristiano Bergodi, Ilie Poenaru și Leo Grozavu, dar toți au refuzat oferta „câinilor”.

„Au fost și alți antrenori. Unii ne-au refuzat, Bergodi, Poenaru și alții. Cu Grozavu s-a vorbit la un moment dat și nu a vrut să vină. Nu a fost o propunere pentru Adrian Mutu. Dinamo e o echipă tristă, nu vezi veselie, nu vezi glume, nu e o atmosferă de fotbal. Toți închiși, nu fac o glumă. Cum se termină antrenamentul pleacă acasă”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Al 4-lea antrenor al lui Dinamo din acest sezon ar fi avut o reacţie memorabilă în care a fost sunat pentru a-l înlocui pe Mircea Rednic.

„Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, le-ar fi spus Flavius Stoica lui Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu, potrivit sursei citate anterior.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și