Închide meniul

Dănuț Lupu, antrenor la CS Dinamo! „Ne dorim să promovăm! Am jucat bine!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2022, 8:25

Dănuț Lupu, antrenor la CS Dinamo! „Ne dorim să promovăm! Am jucat bine!

Dănuţ Lupu, declaraţii surprinzătoare înainte de Rapid - Dinamo

Dănuţ Lupu, în timpul unui meci / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Dănuț Lupu e antrenor interimar la CS Dinamo, după ce Daniel Iftodi a fost demis. Fostul internațional a anunțat că echipa Ministerului de Interne își dorește să promoveze în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Daniel Iftodi nu mai este antrenorul echipei. Încercăm să reducem din eșecurile din ultima perioadă. Ne dorim în continuare să promovăm.

Dănuț Lupu, antrenor la CS Dinamo

Momentan, eu și antrenorul secund ne ocupăm de echipă, dar suntem în discuții cu mai mulți antrenori. Vom lua o decizie finală cât mai curând.

Ne gândim la promovare, de ce nu? La cum se desfășoară campionatul, mai sunt multe etape de disputat. În play-off se joacă tur-retur. Nu știu dacă se înjumătățesc punctele, dar avem nouă puncte puse în joc cu un adversar direct.

Am jucat bine cu echipele de sus, dar am avut eșecuri cu echipele mai slab cotate. În general, am dominat formațiile bune și am câștigat. Poate Iftodi n-a reușit să strângă echipă la meciurile mai accesibile cum a făcut-o la cele mai importante”, a spus Dănuț Lupu, pentru playsport.ro.

Reclamă

Dănuț Lupu, prins la volan fără permis de conducere

Dănuț Lupu a fost săltat de poliție, după ce a fost pus să sufle în etilotest la volan. Potrivit sportbull.ro, fostul internaționalul român a fost oprit de Brigada Rutieră pe o stradă din sectorul 3 din București, în cursul zilei de 19 iunie.

n urma unui comunicat emis de poliție, se pare că Dănuț Lupu ar fi fost prins la volan fără permis de conducere. Autoritățile au deschis o anchetă. Pedeapsa maximă pentru o astfel de infracțiune este de 5 ani de închisoare.

„În data de 18 iunie 2022, polițistii din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit un conducător auto, în vârstă de 55 ani. În urma verificărilor a rezultat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Reclamă 4 / 0/3

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, se arată în comunicatul emis de poliție, citat de Prosport.

Dănuț Lupu, săltat de poliție după ce a fost pus să sufle în etilotest la volan

Conform sursei citate, la fața locului, pe strada Liviu Rebreanu din Capitală, și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție.

La scurt timp după aflarea veștii, Dănuț Lupu a oferit o primă reacție. Fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid n-a oferit foarte multe explicații, dar este optimist că totul se va încheia cu bine:

„Sunt bine. Stați liniștiți. Trec eu și peste lucrul ăsta. Din păcate, nu mai pot să vorbesc acum cu dumneavoastră și cred că mă înțelegeți”, a spus Dănuț Lupu, pentru Prosport.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și