Închide meniul

Dănuţ Lupu îl distruge pe jucătorul de la CS Dinamo care îl acuză că l-a bătut: „La fotbal se mai înjură! E doar interesat de bani, nu de fotbal!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 23:20

Dănuţ Lupu îl distruge pe jucătorul de la CS Dinamo care îl acuză că l-a bătut: „La fotbal se mai înjură! E doar interesat de bani, nu de fotbal!

De ce va merge, de fapt, Dănuţ Lupu la închisoare! Motivarea instanţei

Dănuţ Lupu, în timpul unui eveniment pe stadion/ Hepta

Dănuţ Lupu a reacţionat şi l-a distrus pe jucătorul de la CS Dinamo care îl acuză că l-a bătut. Fostul internaţional neagă informaţiile confrom cărora l-ar fi agresat verbal şi fizic pe Adrian Dorobanţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Dorobanţu a oferit declaraţii şoc despre modul în care a fost tratat de Dănuţ Lupu. Acesta a mărturisit că a fost bătut de team-managerul lui CS Dinamo, fomaţie din Liga a 3-a.

Dănuţ Lupu îl distruge pe jucătorul de la CS Dinamo, care îl acuză că l-a bătut

Dănuţ Lupu a infirmat zvonurile conform cărora l-ar fi bătut pe Adrian Dorobanţu. Fostul internaţional susţine că mijlocaşul lui CS Dinamo este doar interesat de bani, de aceea refuză să-şi rezilieze contractul.

Ba mai mult, Lupu susţine că are martori care pot confrima că nu l-a bătut pe Dorobanţu, şi totodată, fostul internaţional susţine că jucătorii ar trebui să se acomodeze cu un limbaj mai murdar, pentru că este des întâlnit în fotbal.

„Hai să fim serioși, vă rog eu. Eu, la 130 kg l-am bătut pe Dorobanțu la 60 kg? Să-mi aducă martori că l-am scuipat și l-am bătut! Eu când m-am dus și m-am întâlnit cu el eram cu 3 martori care spun că nu l-am bătut, nu i-am făcut nimic.

Reclamă

Vă trimit și eu o filmare cu 10 inși, că la ora la care el vă spune, eu eram în altă parte. S-a dus la AFAN, a fost anunțat că nu mai face parte din rândul echipei, ceea ce se poate întâmpla oricărui fotbalist, ca antrenorii să nu-i mai dorească. A făcut petiție la AFAN în care cerea să fie înștiințat când are antrenamente, la ce oră și ziua. Cât cere lucrul ăsta, eu îi dau hârtia să semneze, el nu trebuie să semneze? Mă acuză el, trebuie să și dovedească! Vă arăt și eu acum că am piciorul roșu. Am ajuns și eu să mă cert cu un copil pe care nu-l interesează fotbalul și e doar interesat pentru niște bani. Nu l-a dat nimeni afară.

Dănuţ Lupu: „Eu nu mă pun la mintea copilului!”

Și acum vreau să renunț la el! Vă trimit o hârtie în care toți jucătorii și antrenorii spun că nu s-a integrat, n-are valoare și de când a venit a jucat 3 minute ca la box. Nu e vina lui asta, jos pălăria, cum nu e nici obligat să semneze rezilierea.

Am zis că dau în el, dar am dat? La fotbal se mai înjură, toată ziua ne înjurăm pe stadion. Și el m-a amenințat pe mine! M-a amenințat că îmi demonstrează el mie, că mă las de fotbal și mă face harcea-parcea. Da, că lucrează taică-su în poliție, m-a amenințat că-mi arată el mie. Eu nu mă pun la mintea copilului, vă rog eu frumos. E o chestie banală, el nu trebuia să mă ia peste picior, mi-a cerut un program, i l-am dat. Era normal cum l-au semnat ceilalți, să semneze și el, dar eu trebuia să am o dovadă, nu trebuia să mi-l semneze?

Reclamă 4 / 0/3

Și dacă el mă ia peste picior, am țipat puțin la el, dar asta nu înseamnă că l-am bătut. El de ce nu spune că a stat 7 luni la această echipă și a jucat 5 minute? Vă repet, nu l-a bătut nimeni! Asta înseamnă bătaie? Nu l-am împins, nu l-am scuipat. Și eu am staff-ul tehnic, erau doi inși cu mine când am vorbit cu el”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Dănuţ Lupu l-a distrus pe jucătorul care îl acuză că l-a bătut
  • Ce a declarat fostul internaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și