Închide meniul

Dănuț Lupu vine cu un scenariu sumbru pentru Dinamo. ”Nu are culori, nu are emblemă”. Mesaj pentru fanii dinamoviști

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 18:47

Dănuț Lupu vine cu un scenariu sumbru pentru Dinamo. ”Nu are culori, nu are emblemă”. Mesaj pentru fanii dinamoviști

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Dănuț Lupu vine cu un scenariu sumbru pentru Dinamo. ”Nu are culori, nu are emblembă”. Mesaj pentru fanii dinamoviști

Lupu este de părere că formația din ”Ștefan cel Mare” ar putea rămâne fără emblemă și culori. În ultimele luni, Negoiță a vrut să cedeze acțiunile unor investitori spanioli, dar afacerea a eșuat. Fostul internațional nu crede în știrile apărute și susține că situația este cât se poate de dramatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu: ”Am spus că Dinamo nu se vinde”

”Am spus acum doi sau trei ani că Dinamo nu se vinde. Nu are culori, nu are emblemă, nu are autocar, nu are birouri. Baza de la Săftica este jumătate la ANAF, jumătate la tatăl lui Ionuț Negoiță. Ce să cumperi de la Dinamo? Un loc în Liga 1 și 20 de jucători”, a declarat Lupu la Digi Sport.

De asemenea, Lupu mai dezvăluite faptul că Nicolae Badea, fostul președinte, ar putea lua emblema și culorile echipei.

”Ionuț Negoiță «și-a furat-o» acum trei sau patru ani. Acum se gândește că poate păcălește pe cineva! Nicolae Badea poate lua la finalul campionatului emblema și culorile clubului.

Cât despre fani.De ce nu au venit la meciuri? Nu le plăcea stadionul? Juca stadionul? Acolo am obținut mari victorii”, a mai spus Lupu, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și