Închide meniul
UPDATE

Haos la Dinamo! Conducerea aşteaptă demisia lui Bonetti! Italianul, mesaj de adio: „Sper ca echipa să-și revină!” Cine a fost numit interimar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 septembrie 2021, 16:48 / Actualizat: 14 septembrie 2021, 21:27

Haos la Dinamo! Conducerea aşteaptă demisia lui Bonetti! Italianul, mesaj de adio: „Sper ca echipa să-și revină! Cine a fost numit interimar

Dario Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo

Dario Bonetti, în timpul unui meci / Hepta

Update: Sorin Colgeag a fost numit antrenor interimar la Dinamo, scrie gsp.ro. Acesta va pregăti echipa după ce clubul a renunţat la Dario Bonetti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Antrenamentul care a început la ora 17:00 a fost condus de secundul Iulian Mihăescu. Iuliu Mureşan este şi el prezent, însă a spus că nu are nimic de declarat în acest moment.

Dario Bonetti a plecat de la Dinamo

Bonetti s-a întâlnit în cursul zilei de marți cu oficialii lui Dinamo pentru a discuta despre viitorul său la echipă. În urma ședinței, cele două părți au încheiat colaborarea.

Până la numirea unui nou antrenor, secundul Iulian Mihăescu va conduce următorul antrenament al „câinilor”.

Doar opt meciuri a rezistat Dario Bonetti pe banca lui Dinamo în cel de-al doilea său mandat. Acesta a înregistrat două victorii și cinci înfrângeri și a lăsat-o pe Dinamo pe locul 14 în Liga 1.

Reclamă

Mesajul lui Dario Bonetti

„Bună dimineața tuturor! Am ajuns aici cu mâinile goale și am încercat să mențin echipa în viață. În acest moment mă simt folosit și obosit din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să spun că în adâncul meu știam deja acest lucru. Cunosc fotbalul și am venit aici cu inima și nu cu rațiunea.

A trebuit să antrenez o echipă pe care nu o cunoșteam, formată din băieți foarte tineri din Liga 3 sau de la Dinamo 2. A existat mereu riscul unei prăbușiri și așa s-a întâmplat.
Îmi amintesc că atunci când am ajuns, la vremea respectivă niciun antrenor nu a vrut să vină și mi s-a spus, din aceste motive, că primele 10-12 jocuri nu ar fi importante pentru clasament și că vor fi necesare pentru organizarea echipei, așteptând ca FIFA să ne deblocheze transferurile.

În acel moment am știut că, după numai câteva înfrângeri consecutive, va veni presiunea. Deci cele 12 jocuri au fost foarte lungi.
De fapt, fotbalul este un lucru, dar de multe ori cei care îl gestionează nu știu că contează.

Reclamă 4 / 0/3

Acestea fiind spuse, le mulțumesc tuturor angajaților de la Săftica, celor de la Dinamo, jucătorilor și în special tuturor acestor fani adevărați, deoarece aceștia arată un atașament extraordinar față de echipă. Acesta fost și principalul motiv pentru care am decis să vin în cel mai greu moment din istoria lui Dinamo, să vin cu inima mea, fără motiv.

După ce FIFA ne-a deblocat transferurile a existat o campanie de consolidare, dar nu am putut interveni decât parțial pentru unii jucători. Am insistat pe un fundaș central experimentat și rapid, un mijlocaș creativ și un alt atacant de calitate, dincolo de Mirko.

Modul în care au mers lucrurile este confirmarea a ceea ce îmi trecea prin minte și am simțit pe pielea mea timp de câteva săptămâni. Vreau să concluzionez că sunt foarte senin și mulțumit de munca depusă pentru că în acest timp unii tineri au ajuns de la Dinamo 2 la echipa națională U19. Și alți tineri și-au putut arăta calitățile în Liga 1.

Am avut la dispoziție un număr important de jucători tineri, așa cum istoria acestui club nu s-a întâmplat niciodată. Și i-am lăsat să se joace și am încercat să-i ajut să crească.
Acum toți acești tineri sunt sigur că au înțeles calea profesională înainte și au deschis o mare posibilitate pentru viața lor.
Sper ca echipa și clubul să revină la cele mai înalt nivel cât mai curând posibil! Vă îmbrățișez pe toți,
Baftă! Hai Dinamo!”, a scris Bonetti, pe Facebook.

Mai multe alternative pentru înlocuirea lui Dario Bonetti

După înfrângerea ruşinoasă în faţa celor de la FCSB, s-au vehiculat mai multe nume pentru înlocuirea italianului. S-a spus că Mircea Rednic, Vasile Miriuţă sau Duşan Uhrin Jr. Cu Bonetti pe bancă, Dinamo are 6 puncte în 8 etape, fiind pe locul 14, loc de baraj. „Câinii” au două victorii, 3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni și 6 înfrângeri. Dinamoviștii au o serie neagră: 5 înfrângeri la rând, fără gol marcat.

Recomandări
  • Dario Bonetti a plecat de la Dinamo
  • Mesajul emoționant al italianului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și