Închide meniul

Dario Bonetti, făcut praf de Victor Becali: „Cum să-l aduci? A antrenat ca mine, cât am antrenat și eu!” Obiectivul realist al dinamoviştilor

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2021, 14:47

Reclamă
Dario Bonetti, făcut praf de Victor Becali: „Cum să-l aduci? A antrenat ca mine, cât am antrenat și eu! Obiectivul realist al dinamoviştilor

Victor Becali, reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă

Victor Becali / As.ro

Dinamo este într-o situaţie dramatică în acest sezon. Se află pe penultimul loc şi a pierdut ultimele 6 partide din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali l-a făcut praf pe Dario Bonetti

Categoric, obiectivul e salvarea de la retrogradare. Dacă aduci antrenor care nu a mai antrenat de 5-6 ani… Cum să-l aduc pe Bonetti?! Ce a antrenat? A antrenat ca mine, cât am antrenat și eu. Ce vrei să faci? Au avut noroc cu Voluntari și Clinceni și s-au îmbătat cu apă rece. Se vedeau în play-off”, a spus Victor Becali la digisport.ro.

Victor Becali a identificat cauzele dezastrului de la Dinamo

Deşi l-a desfiinţat pe Dario Bonetti, Victor Becali nu crede că Dinamo a ajuns în această situaţie din cauza antrenorului. Fostul agent FIFA e de părere că lotul subţire este principala cauză pentru care Dinamo a ajuns să lupte pentru evitarea retrogradării.

Este foarte greu pentru oricine să facă ceva la Dinamo! Nu știu… Cu fotbaliști care nu au jucat ce poți face?  Doar Cosmin Matei a jucat la Farul. Nica nu a mai jucat de ani de zile, Torje a mai jucat, dar nu e suficient… Dinamo trebuie să joace cu tinerii de multă vreme. Nu ar fi ajuns în situația asta. Când a venit Bratu și ziceam eu… Nu ar fi fost în situația asta, tineri iar fi crescut„, a mai spus Victor Becali.

Reclamă

Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo

Dario Bonetti nu ia în calcul să îşi dea demisia de la Dinamo. Antrenorul „câinilor” a plecat din ţară după umilinţa suferită cu FCSB, scor 0-6, şi a rămas în Italia. A fost testat pozitiv cu Covid-19 şi a intrat în izolare. Iuliu Mureşan a tot anunţat că aşteaptă ca Bonetti să accepte rezilierea înţelegerii. Totuşi, nu îl poate convinge pe tehnicianul de 60 de ani să renunţe la banii pe care i-ar avea de primit în cazul în care s-ar „rupe” contractul.

Potrivit fanatik.ro, Dario Bonetti a fost contactat de oficialii grupării din Ştefan cel Mare. Aceştia au încercat să afle ce îşi doreşte italianul pentru a fi de acord cu rezilierea contractului. Răspunsul lui Bonetti a fost categoric. I-a răspuns lui Mureşan că nu îşi doreşte nimic şi că, în momentul în care va avea un test negativ, se va prezenta la antrenamentele echipei.

Conducătorii lui Dinamo evită să apeleze la clauza existentă în contractul lui Bonetti. Acesta poate fi demis unilateral în cazul în care „câinii” ajung la cinci înfrângeri la rând. Contraperformanţa a fost deja atinsă, dar există riscul unui litigiu la FIFA. Italianul ar putea avea câştig de cauză dacă ar da clubul în judecată.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, au existat zvonuri că Bonetti ar putea pleca dacă i se va achita salariul pentru întregul sezon.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și