Închide meniul

Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo: „A fost o reziliere unilaterală!” Anunţul făcut de administratorul judiciar al clubului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 19:24

Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo: „A fost o reziliere unilaterală! Anunţul făcut de administratorul judiciar al clubului

Dario Bonetti a fost dat afară de la Dinamo

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo, a anunţat Răzvan Zăvăleanu pentru fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, Zăvăleanu a revenit cu detalii.  Administratorul judiciar al celor de la Dinamo spune că se aştepta ca Bonetti să îşi dea demisia după umilinţa din derby-ul cu FCSB, scor 0-6.

Noi așteptam să-și dea el demisia de onoare, după eșecul cu FCSB. N-a venit, astfel că am luat decizia să reziliem unilateral contractul. Avem această opțiune, ne permite legea insolvenței să renunțăm la orice contract pe care îl considerăm dezavantajos clubului în primele 3 luni de la intrarea în insolvență. Bonetti poate ataca decizia, bineînțeles, dar eu spun că suntem acoperiți în totalitate de lege”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu pentru gsp.ro.

Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo

Dinamo nu avea voie să înceapă negocierile cu un alt antrenor înainte ca situația lui Bonetti să fie clarificată. Mircea Rednic este favorit să ajungă în Ștefan cel Mare, în locul italianului.

Bonetti a plecat în Italia la scurt timp după umilinţa din Derby de România, 0-6 cu FCSB. Antrenorul „câinilor” a fost acuzat de Iuliu Mureșan că lipseşte nemotivat şi că există riscul să îi fie „rupt” unilateral contractul, ceea ce s-a și întâmplat.

Reclamă

În tot acest timp, italianul s-a infectat cu Covid-19. Soţia lui Dario Bonetti s-a declarat nemulţumită de faptul că nimeni de la Dinamo nu l-a sunat pe acesta să afle cum se simte.

„Dario a făcut febră, a avut 39.4. Acum nu mai are, i-a scăzut la 36. Sperăm să fie bine. Dinamo nici măcar nu a întrebat ceva despre starea lui de sănătate”, a spus Anna Maria De Mattei pentru gsp.ro.

Mircea Rednic: „Vin la Dinamo oricât de greu ar fi!”

Mircea Rednic a anunțat că este dispus să revină la Dinamo, indiferent de situația delicată traversată de club.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost la discuții cu Badea, dar încă situația lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă și situația se va clarifica, i-am spus și lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a declarat Mircea Rednic pentru sporttotalfm.ro.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și