Închide meniul

Dario Bonetti a sosit în România: „Sunt aici pentru că vreau să fac ceva pentru Dinamo”

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2021, 15:07

Reclamă
Dario Bonetti a sosit în România: „Sunt aici pentru că vreau să fac ceva pentru Dinamo

Dario Bonetti, gata să o antreneze din nou pe Dinamo

Facebook Dario Bonetti

În vârstă de 59 de ani, Dario Bonetti a pregătit-o de două ori pe Dinamo, în 2009 şi 2012. Fostul jucător al lui AS Roma, AC Milan şi Juventus şi-a trecut în cv-ul de antrenor echipe din ligile inferioare din Italia, dar a trecut şi pe la maghiarii de la Sopron şi a fost selecţioner în Zambia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti a revenit în România

De fiecare dată sunt bucuros când mă întorc în România. Nu știu nimic deocamdată. Trebuie să mă întâlnesc cu conducerea ca să înțeleg ce se întâmplă. Nu e problema mea acum (n.r.- situația grea în care se află Dinamo). Nu știu nimic, job-ul meu este să antrenez.

Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo. Sunt aici, e clar, vreau să ajut clubul. Sunt aici pentru că vreau să fac ceva pentru Dinamo. În fotbal, câteodată e bine, câteodată nu”, a declarat Dario Bonetti, la sosirea în România.

Cine este Dario Bonetti, noul antrenor al lui Dinamo

2 trofee a câștigat Dinamo București cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012.
2009 este anul în care echipa noastră a reușit, cu Dario Bonetti pe bancă, „Minunea de la Liberec” și s-a calificat în grupele Europa League, aceasta fiind și ultima performanță notabilă în cupele europene pentru Dinamo.

Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureș și Dinamo București sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.

Reclamă
Reclamă

41 de meciuri a adunat Dario Bonetti pe banca dinamoviștilor în Liga 1, Cupa României și Europa League: 10 în perioada iunie-octombrie 2009 și 31 în 2012, între lunile aprilie și noiembrie”, se arată în comunicatul „căinilor roşii”.

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo

Dusan Uhrin a decis să plece de la Dinamo. Antrenorul ceh i-a anunţat deja pe jucători decizia luată. „Am decis să plec. I-am anunțat astăzi pe jucători decizia mea”, a spus Uhrin pentru Doar Dinamo. Dusan Uhrin a luat decizia din cauza situaţiei dificile de la club, din cauza lipsei de de jucători şi a interdicţiei la transferuri. Mai mult, se pare că antrenorul ceh nu şi-a luat niciun salariu.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și