Închide meniul

Datoriile uriașe de la CFR Cluj sperie pe toată lumea. „E un dezastru!”. Campionii României, aproape de a intra din nou în insolvență!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2021, 12:36

Datoriile uriașe de la CFR Cluj sperie pe toată lumea. „E un dezastru!. Campionii României, aproape de a intra din nou în insolvență!

CFR Cluj ar putea intra din nou în insolvență

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

  • CFR Cluj a adunat datorii uriașe
  • Campionii României riscă să intre din nou în insolvență

Jucătorii de la CFR Cluj sunt nepătiţi de trei luni, iar în conducere sunt persoane neplătite chiar și de patru luni. Mai mult, ar mai exista şi alte datorii vechi, care vor mai apărea pe parcurs. La finalul anului trecut, conform actelor oficiale, CFR figura cu o datorie de 19,5 milioane de euro. Peste 50% din sumă era, de fapt, creanța propriului patron, care și-a înregistrat în acte toate sumele introduse în club sub formă de împrumuturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se îndreaptă spre o nouă intrare în insolvență. Datorii uriașe ale campioanei României

Sincer, am rămas surprins când am văzut. Din păcate, se întâmplă și nu este pentru prima dată când se întâmplă în campionatul nostru, mă refer și la Liga 1 și Liga 2.

Este un dezastru tot ce se întâmplă, sunt niște oameni care au muncit și muncesc în continuare. Sunt echipe care sunt în insolvență, sunt în Liga 1, în continuare joacă în Liga 1… nu știu dacă putem să avem așa mari speranțe că fotbalul de la noi se va însănătoși…„, a declarat Eugen Neagoe pentru sport.ro.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, mai este aproximativ o săptămână până la termenul limită la care CFR va trebui să-i plătească restanțele financiare lui Edi Iordănescu. Fostul antrenor din Gruia are de primit aproximativ 200.000 de euro, mai precis 185.000 de euro. 100.000 de euro, reprezentând primă de titlu, iar 85.000 de euro, restanțe salariale.

Citește și:

CFR Cluj, datoare la Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a luat titlul cu CFR Cluj, dar a plecat fără să fie plătit. Tehnicianul s-a adresat ulterior comisiilor care i-au dat câștig de cauză. Astfel, ardelenii sunt obligați ca în aproximativ o săptămână să îi achite restanțele financiare.

Reclamă

CFR Cluj este foarte aproape de a intra în insolvenţă. Acesta ar fi planul secret prin care şefii campioanei vor să scape de datoriile uriaşe pe care le înregistrează echipa în aceste momente. Și-ar lua astfel gândul la cupele europene.

Acest lucru nu se va întâmpla imediat, ci în primăvara sau în vara anului viitor. CFR Cluj, echipa pregătită de Dan Petrescu, nu este la prima insolvenţă. Ca și la celelalte formații care au intrat în insolvență, datoriile foarte mari constituie grija și la Cluj. Campioana vrea să ia licenţa pentru sezonul următor din Liga 1, apoi ar solicita reorganizarea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile