Închide meniul

DDB, în război cu Gigi Becali și Toni Petrea! Atac uluitor al dinamoviștilor: "E o mizerie! Mi-e jenă când îl văd pe ăla vorbind!"

Alexandru Ivan Publicat: 10 mai 2021, 15:45 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:47

DDB, în război cu Gigi Becali și Toni Petrea! Atac uluitor al dinamoviștilor: "E o mizerie! Mi-e jenă când îl văd pe ăla vorbind!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, atacat de DDB

  • DDB, atac la Gigi Becali și Toni Petrea
  • Ce au spus dinamoviștii

Conovaru susține că adevăratul antrenor de la FCSB este, de fapt, Gigi Becali. Dinamovistul l-a desființat pe Toni Petrea, despre care a spus că stă la FCSB doar pentru salariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB, în război cu Gigi Becali și Toni Petrea

"Gigi și-a făcut jucărie! FCSB ăsta, cu el antrenor… E o mizerie! Mi-e jenă mie când il văd pe Petrea ăla vorbind. Nu știe să vorbească! E cu zâmbetul pe buze și zice: «Mi s-a părut mie că jucătorul s-a julit si l-am scos după 20 de minute, că s-a julit».

Știi la ce vii aici… Dar nimeni nu are curaj să spună ceva. El de ce vine? Pentru salariu și pentru o urmă de notorietate. Îți treci în CV «Am antrenat FCSB». Bă, nu ai antrenat!", a declarat Alexandru Conovaru, pentru Realitatea Sportivă.

Reclamă

Toni Petrea a fost adus la FCSB vara trecută, dupa experiența eșuată cu Bogdan Argeș Vintilă. Petrea i-a dus pe roș-albaștrii pe primul loc, dar a pierdut șefia clasamentului în play-off. 

Toni Petrea este la prima experiență din carieră ca antrenor principal. Până acum, tehnicianul de 45 de ani a fost "secund" în staff-ul lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

DDB, despre scandalul dintre FCSB și CSA Steaua

Conovaru nu s-a oprit aici. Dinamovistul s-a pronuțat în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua. Cele două rivale au șanse mari să se întâlnească în finala barajului pentru promovare în Liga 2. CSA Steaua s-a impus cu 2-0 împotriva celor de la Mostiștea Ulmu, iar FCSB II a învins-o cu 1-0 pe CS Afumați. 

"Eu am auzit că, în urmă cu câțiva ani, când spunea Gigi Becali toate alea și se lua de toată lumea, generalii Armatei și-au pus în cap să îi ia Steaua. Suporterii erau și ei revoltați, iar atunci cei de la CSA au pornit acest demers. L-au luat pe acest Florin Talpan, care este un procesoman și care a luat tot ce se putea lua. Victor Pițurcă e împotriva lui Gigi, iar el a avut o legătură cu aducerea lui Becali la Steaua. El i-a zis generalului Zisu și a și făcut parte din acea tranzacție care s-a făcut la tribuna oficială a stadionului Ghencea”, a mai spus Conovaru. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!