Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

De ce s-a retras Ionuț Voicu! Fostul jucător a dat cărțile pe față! Nebunia lui Voicu! Cum a dat Liga 1 pe Liga 4: ”Băi, idiotule, stai acolo!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 august 2021, 11:00

De ce s-a retras Ionuț Voicu! Fostul jucător a dat cărțile pe față! Nebunia lui Voicu! Cum a dat Liga 1 pe Liga 4: ”Băi, idiotule, stai acolo!”

Ionuț Voicu a fost invitat la AS.ro LIVE

AS

De ce s-a retras Ionuț Voicu! Fostul jucător a dat cărțile pe față și a spus adevăratul motiv pentru care a pus ghetele-n cui. Voicu a recunoscut că se temea să nu se facă de râs, chiar dacă ”motorașul mai ducea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce s-a retras Ionuț Voicu

Voicu a povestit un moment amuzant, petrecut imediat după revenirea din vacanță. Președintele clubului, Daniel Niculae, a pus mâna pe telefon și l-a sunat: ”Ce faci, mă? De ce nu ești la antrenament?”.

M-am retras în glorie. Eu nu am plecat de la nicio echipă certat. Vrei să-ți spun de ce m-am retras? La Rapid nu e ușor să joci. Am zis că dacă tot am promovat și le-am avut pe toate, să nu mă fac de râs. Motorașul mai ducea, dar nu așa cum voiam eu. Mă prindea unul cu viteză, trecea pe lângă mine și mă înjura lumea.

În prima zi când Rapid a avut antrenament, nu m-am dus. Am stat acasă și mă sună Daniel Niculae. ”Ce faci, mă? Nu ești la antrenament? Mai ai contract, dacă nu vii, te amendez?” Glumea cu mine. Nu stau doar la birou, merg și la antrenament”, a dezvăluit Ionuț Voicu.

Reclamă

Nebunia lui Ionuț Voicu! Cum a dat Liga 1 pe Liga 4

Ionuț Voicu a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a dat Liga 1 pe Liga 4. Fostul fundaș era la Gaz Metan și avea meci cu FCSB. Înainte a mers să vadă primul joc al celor de la Rapid în Liga 4. A rămas impresionat de fani și a zis că merge în Giulești.

Am jucat cu FCSB, pe Național Arena, ne-au dat 4-0, eram supărat. Înainte cu o zi, văzusem primul meci al celor de la Rapid în Liga a 4-a. Au venit vreo 7.000 de spectatori. Eram cu colegul meu în cameră și i-am zis că eu plec. Nu am mai apucat să-i zic înainte de meci, pentru că m-a anunțat titular.

După meciul cu FCSB i-am zis că nu pot să stau la Mediaș pentru că mie îmi e capul în altă parte. El nu voia să mă lase, a zis să rămân până în iarnă. L-am convins când i-am zis că nu vreau să plecăm certați”, a povestit Voicu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Niculae a încercat să-l întoarcă din drum pe Voicu

Băi, idiotule, stai acolo!”, a fost reacția lui Daniel Niculae când a aflat că Voicu vrea să dea Liga 1 pe Liga 4. Nici actualul președinte al giuleștenilor nu a avut sorți de izbândă.

Am plecat cu autocarul, eram Marius Constantin în fața mea și i-am zis. Nu m-a crezut. Când am intrat în vestiar la Mediaș și m-a văzut că bag ghetele în niște pungi de plastic, atunci m-a crezut. M-am dus să reziliez. Ălora nu le venea să creadă. Nu mă interesa ce am semnat, am reziliat.

Am plecat și peste 10 minute l-am sunat pe Daniel Niculae și i-am zis, vezi că mâine vin și eu la antrenament. Mi-a zis: băi, idiotule, stai acolo, unde vii în Liga 4. I-am zis că am reziliat și că vin. Mi-a zis să vin. Nu am putut să joc, pentru că veneam de la profesioniști la amatori”, a mai povestit Ionuț Voicu la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și