Închide meniul

De necrezut! Pablo Cortacero așteaptă să primească bani de la Dinamo. „E simpatic”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2021, 17:41

De necrezut! Pablo Cortacero așteaptă să primească bani de la Dinamo. „E simpatic

Pablo Cortacero așteaptă bani de la Dinamo

Instagram Dinamo

Tribunalul București a publicat, pe portajul just.ro, lista completă a creditorilor lui Dinamo care s-au înscris în procesul de recuperare a banilor investiți în club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero așteaptă bani de la Dinamo

Surprinzător, acolo se regăsește și Pablo Cortacero, cel care a dus-o pe Dinamo, aproape, la sapă de lemn. Spaniolul și-a înscris și firma, SC Lotus Perfect Products SRL, prin intermediul căreia deține aproximativ 72% din acțiunile lui Dinamo.

Cortacero a investit 500.000 de euro la Dinamo anul trecut, după care a dispărut din peisaj și nu a mai apărut nici până în ziua de astăzi. În tot acest timp, colaboratorii săi spanioli aduceau jucători pe salarii exorbitante, bani pe care fotbaliștii nu i-au văzut niciodată.

Ulterior, Dinamo a ajuns să aibă probleme uriașe din cauza reclamațiilor făcute de jucătorii neplătiți. Doar în urma procesului deschis la FIFA de spaniolul Isma Lopez, clubul din Ștefan cel Mare a primit interdicție la transferuri.

În tabelul respetiv apar și fotbaliști actuali ai lui Dinamo, dar și alții care s-au despărțit de club. În total sunt aproape 100 de creditori, societăți, furnizori, persoane fizice, angajați, parteneri și fotbaliști care încearcă să-și recupereze banii de la Dinamo.

Reclamă

Răzvan Zăvăleanu: „Cortacero e simpatic”

Administratorul juridic de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, s-a amuzat după ce a aflat că Pablo Cortacero vrea să obțină bani de la Dinamo.

Și-a depus și Cortacero declarație? E simpatic. Poate pentru cei 500.000 de euro pe care i-a băgat în club. O să vedem, n-am văzut declarația. Sunt plecat din țară”, a reacționat Zăvăleanu, potrivit gsp.ro.

„Nu mă surprinde că Pablo Cortacero s-a înscris la masa credală. Se va verifica, iar dacă se dovedește că a creditat clubul atunci Dinamo îi este datoare. Altfel, nu cred că depunea declarație”, a spus și Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, potrivit aceleiași surse.

Reclamă 4 / 0/3

Printre oamenii care vor să-și recupereze banii de la Dinamo se numără și Florin Punea, fostul președinte al „câinilor” în perioada iunie 2019 – iunie 2020.

Fotbaliști înscriși la masa credală

  • Deian Sorescu
  • Andrei Radu
  • Geani Crețu
  • Valentin Borcea
  • Andrei Bani
  • Andreas Mihaiu
  • Andrei Sin (plecat de la Dinamo)
  • Paul Anton
  • Andrei Blejdea
  • Ionuț Șerban (plecat de la Dinamo)
  • Cătălin Măgureanu
  • Diego Fabbrini (plecat de la Dinamo)

 

Recomandări
  • Pablo Cortacero așteaptă bani de la Dinamo
  • Spaniolul surprinde din nou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și