Închide meniul

Decizia finală în scandalul de dopaj de la Astra! Giurgiuvenii și-au aflat pedeapsa. Clubul riscă să ajungă în Liga 3

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 ianuarie 2022, 19:14

Decizia finală în scandalul de dopaj de la Astra! Giurgiuvenii și-au aflat pedeapsa. Clubul riscă să ajungă în Liga 3

Decizia finală în scandalul de dopaj de la Astra

AS.ro

Decizia finală în scandalul de dopaj de la Astra

Comisia de Disciplină a FRF a dat pedeapsa pentru scandalul de dopaj de la Astra. Gruparea din Giurgiu a fost sancționată cu o penalizare de 6 puncte și o amendă de 20.000 lei, potrivit gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestei decizii, Astra riscă să ajungă în Liga 3. Giurgiuvenii sunt pe locul 19 în Liga 2, cu 5 puncte, și vor ajunge la -1 puncte. De la începutul scandalului de dopaj, Astra a primit penalizări de 20 de puncte.

Citește și:

De la ce a plecat cazul de dopaj de la Astra

Ioniţă, Fatai şi Takayuki au fost surprinşi în toamna lui 2020 într-o clinică, în timp ce li se administrau vitamine intravenos. Practica este considerată dopaj de WADA (Agenţia Mondială Anti-Doping), dacă este vorba despre cantităţi mai mari de 100 de mililitri.

În aprilie 2021, Alex Ioniţă şi Kehinde Fatai au fost suspendaţi un an, în timp ce Takayuki Seto a primit o sancţiune de 8 lun. Aceasta este sentinţa dictată în prima instanţă. Cei trei fotbalişti au executat deja şase luni de suspendare. Atât s-a scurs de când a fost declanşată investigaţia.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și