Închide meniul

Decizia LPF: primul meci de după pandemie, Universitatea Craiova – FC Botoşani, amânat! Medicul moldovenilor are COVID-19!

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 18:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Decizia LPF: primul meci de după pandemie, Universitatea Craiova – FC Botoşani, amânat! Medicul moldovenilor are COVID-19!

Hepta

Craiova - Botoşani va fi amânat

  • Primul meci al etapei a fost amânat
  • Medicul celor de la FC Botoşani are coronavirus
  • Moldovenii erau deja în drum spre Craiova

Scretarul general al LPF, Justin Ştefan, a anunţat că partida care trebuia să redeschida campionatul vineri, de la ora 20:00, nu se va mai putea desfăşura. Cei de la FC Botoşani erau deja în drum spre Craiova, după ce se cazaseră o noapte la Mogoşoaia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatul pozitiv al medicului echipei a dat totul peste cap. Tot lotul moldovenilor va trebui să intre în carantină pentru 14 zile.   

"Noi nu am avut ce face, acesta este protocolul. Și noi ne dorim să se joace fotbal, să revină Liga 1, dar pe primul loc este sănătatea jucătorilor", a spus Justin Ștefan la Digi Sport

Reclamă

"Nu te joci cu lucrurile astea"

Patronul Botoşaniului a ţinut să clarifice situaţia şi a vorbit pentru ProSport despre cazul medicului. 

"El a fost în concediu, l-am luat de la spital, lucrează prin convenție pentru că avem nevoie de medic în deplasare. Aici nu poți minți, nu te joci cu lucrurile astea. A fost la Craiova, separat, cu o altă mașină, cu delegatul și cu maseorul", a spus Iftime pentru sursa citată. 

Reclamă

Până acum, Craiova – Botoşani şi Dinamo – Chindia sunt meciurile amânate în Liga 1, din cauza noilor cazuri de coronavirus. 

Pentru a se menţine în formă, Craiova şi Chindia s-au hotărât să joace un meci amical vineri, pe stadionul Ion Oblemenco.   

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:17
„Va fi mare dezamăgire dacă nu ne calificăm!” Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani
Liga 1 • 1 mart., 12:44
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani: „Suntem în fundul gropii. Corabia mea se scufundă”
Hermannstadt - FC Botoşani 2-0. Echipa lui Iftime rămâne pe ultimul loc în Liga 1
Liga 1 • 28 ian., 16:36
Hermannstadt – FC Botoşani 2-0. Echipa lui Iftime rămâne pe ultimul loc în Liga 1, în timp ce sibienii se apropie de play-off
FC Botoșani - CFR Cluj 1-0
Liga 1 • 21 ian., 16:55
Botoşani – CFR Cluj 1-0! Surpriză în Moldova și rezultat perfect pentru FCSB
Liga 1 • 10 ian., 17:02
Fotbalistul cu care Mihai Stoica are o relaţie specială a vorbit despre oferta din partea FCSB! Decizia pe care a luat-o