Închide meniul

Decizia luată de Toni Petrea înaintea meciului cu CFR: "Pregătim finala Cupei!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 iulie 2020, 14:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Decizia luată de Toni Petrea înaintea meciului cu CFR: "Pregătim finala Cupei!"

SportPictures / Paul Ursachi / SportPictures via Hepta

Florin Tănase şi Ciprian Deac, în CFR - FCSB

Meciul dintre FCSB şi CFR se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, şi va fi în format live text pe antenasport.ro. Toni Petrea nu s-a decis încă asupra formulei de start, dar a anunţat că prioritate are finala Cupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: "Noi nu avem presiune"

"Partida cu CFR e una dificilă, cu un adversar foarte bun și un antrenor foarte bun. Este cea mai experimentată echipă din Liga 1. Are obiectiv câștigarea campionatului. Vor veni pentru cele 3 puncte. Noi nu avem presiune, vreau să văd un joc bun de la elevii mei. 

O eliberare, după ce a fost până acum. Un rezultat bun ne-ar ajuta să abordăm finala Cupei cu încredere. Ne gândim la o formulă de echipă cât mai apropiată de ceea ce putem să jucăm. Cert e că vrem să pregătim meciul de miercuri. Nu ne-am decis asupra formulei de start", a declarat Toni Petrea, într-o conferinţă de presă.

FCSB ar treubi să joace finala Cupei cu Sepsi

FCSB ar trebui să joace în finala Cupei României, miercuri, 22 iulie, de la ora 20:00, partidă care va fi în format live text pe antenasport.ro. Dacă va câştiga Cupa, echipa pregătită de Petrea, Pintilii şi Neubert, va avea asigurat locul în Europa.

În acest moment, cu trei etape înainte de finalul seoynului, FCSB se află pe locul 5 în play-off, cu 28 de puncte. Roş-albaştrii trebuie să termine peste Botoşani în campionat, pentru a fi siguri de un loc în cupele europene, asta în cazul în care nu vor câştiga finala Cupei României.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și