Închide meniul

Decizie fără precedent în România. Hermannstadt a suspendat toate contractele jucătorilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 7:22

Decizie fără precedent în România. Hermannstadt a suspendat toate contractele jucătorilor

SportPictures / Sport Pictures

Hermannstadt a suspendat toate contractele jucătorilor

În semn de solidaritate cu fotbaliştii, preşedintele sibienilor a decis să nu primească niciun ban în această perioadă. Iuliu Mureşan s-a autosuspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt a suspendat toate contractele jucătorilor

"Consiliul de Administrație A.F.C.Hermannstadt a decis să suspende contractele fotbaliștilor legitimați pentru cât timp se va menține starea de urgență în România! Măsura vine ca o consecință a faptului că obiectul contractului încheiat nu mai poate fi adus la îndeplinire. Asta dacă tinem cont că în prezent nu se știe când se va relua activitatea fotbalistică din țara noastră.

A.F.C.Hermannstadt le-a propus jucătorilor noștri prelungirea duratei contractelor cu o perioadă egală cu cea a suspendării. Prin urmare, aceasta va fi singura clauză care va fi modificată în înțelegerile actuale, drepturile financiare rămânând neschimbate.

În acest moment, stafful și toți fotbaliștii noștri se află în autoizolare și se pregătesc individual după un program stabilit în prealabil", se anunţă în comunicatul emis de clubul Hermannstadt.

Echipa antrenată de Vasile Miriuţă este pe locul trei în play-out-ul Ligii 1. În partea a doua a sezonului a învins-o cu 1-0 pe Chindia Târgovişte şi a remizat cu FC Voluntari, 1-1.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și