Închide meniul

Decizie finală luată de Gigi Becali: ”Am ieșit din viața publică!” Cine este noul șef de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2021, 13:18

Decizie finală luată de Gigi Becali: ”Am ieșit din viața publică!” Cine este noul șef de la FCSB

Gigi Becali, noi precizări după atacurile din ultimele zile

Profimedia

Becali a anunțat că Edi Iordănescu este cel care decide absolut tot. Patronul nu are de gând să se mai bage peste el. Finanțatorul FCSB s-a săturat de eșecuri și a hotărât să meargă pe mâna fiului lui Anghel Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am ieșit din viața publică. Mai aveam echipa, dar acum i-am dat-o lui Edi. Gata, la FCSB șef este Edi”, a anunțat Becali, conform Digi Sport.

Edi Iordănescu a schimbat fața celor de la FCSB

Edi Iordănescu a anunțat că vrea să facă o echipă super ofensivă. În cele șase partide pe care FCSB le-a disputat cu el pe bancă, au marcat de 17 ori, ceea ce înseamnă o medie de aproape 3 goluri pe meci. Prin comparație, înainte ca echipa să fie preluată de Iordănescu jr reușise doar 9 goluri, în 7 partide.

Îmi doresc o echipă ofensivă, care să atace, îmi doresc să marcăm multe goluri, dar înainte de toate vreau echilibru. Rezultatele sunt cele care contează, iar dacă vin pe un fond bun de joc, atunci, bucuria este cu atât mai mare”, a declarat Edi Iordănescu la AS.ro LIVE, după meciul cu Dinamo.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și