Închide meniul

Decizie greu de înţeles în CFR Cluj – Dinamo! Arbitrul a dat lovitură liberă pentru dinamovişti, deşi reluările au arătat că Omrani a fost împiedicat în careu

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 18:47

Reclamă
Decizie greu de înţeles în CFR Cluj – Dinamo! Arbitrul a dat lovitură liberă pentru dinamovişti, deşi reluările au arătat că Omrani a fost împiedicat în careu

Captură Digisport

Billel Omrani

Scene greu de înţeles la CFR Cluj – Dinamo. Marcel Bîrsan a acordat lovitură liberă pentru Dinamo, considerând că atacantul CFR-ului au fost cel care a faultat. Billel Omrani nu a înţeles nimic şi a început să râdă după ce a văzut decizia lui Marcel Bîrsan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Anton şi Florin Bejan, eliminaţi în prima repriză a meciului

Dinamo a avut un meci de coşmar cu CFR Cluj. "Câinii" veneau după 8 meciuri fără victorie în Liga 1, iar, în minutul 37 al meciului din Gruia, alb-roşii mai aveau doar 9 jucători pe teren!

Dinamoviştii au "muşcat" mai mult decât trebuia! În Gruia, formaţia lui Gigi Mulţescu a rămas în 9 oameni încă din minutul 37, după ce Marcel Bîrsan a acordat nu mai puţin de 6 cartonaşe galbene pe parcursul primei reprize.

Paul Anton a fost primul eliminat de la Dinamo. Mijlocaşul a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 31, după un faul asupra lui Bordeianu. Primul galben l-a încasat pentru proteste, în minutul 9.

După doar 6 minute, Florin Bejan a fost şi el eliminat. Fundaşul a încasat al doilea cartonaş galben, după ce a făcut henţ. Primul galben îl luase în minutul 15, după ce l-a faultat pe Debeljuh.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:34

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul: „Îl băgăm pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu”

15:10

Eric ten Hag şi-a prelungit contractul cu Manchester United

14:25

Rapid, victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a spulberat vicecampioana Sloveniei!

14:06

Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: „Cea mai spectaculoasă din istorie”! Florentino Perez, rol special

14:04

Lando versus Max. O comparație făcută de Adrian Georgescu

13:40

Gigi Becali a dat un răspuns vehement la întrebarea dacă ar trebui să plece Edi Iordănescu de la echipa naţională!

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și