Închide meniul

Decizie neaşteptată la CFR Cluj. Cine va fi antrenor principal la meciul cu CSKA Sofia! "Încă nu am negociat cu nimeni"

Mihai Ispas Publicat: 2 decembrie 2020, 15:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Decizie neaşteptată la CFR Cluj. Cine va fi antrenor principal la meciul cu CSKA Sofia! "Încă nu am negociat cu nimeni"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj încă nu i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu

  • Când ar putea fi anunţat înlocuitorul lui Dan Petrescu
  • Cine va fi antrenor principal la meciul din Europa League

Locul lăsat liber de Dan Petrescu pe banca tehnică a lui CFR Cluj va fi ocupat de unul dintre oficialii clubului la meciul cu CSKA Sofia, care ar putea fi decisiv pentru calificarea în primăvara Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul sportiv, Marius Bilaşco, a spus că de pregătirea partidei s-a ocupat staff-ul lui Dan Petrescu. Aşa s-a întâmplat şi când Petrescu a fost infectat cu noul coronavirus.

Bilaşco spune că CFR încă nu a stabilit cine va fi următorul antrenor, deşi pe lista patronului Neluţu Varga s-au aflat Adrian Mutu, Edi Iordănescu şi Marius Şumudică. Şi Răzvan Lucescu este dorit în Gruia.

Reclamă

Marius Bilaşco: "Nu am negociat cu nimeni"

"A trebuit să ne adaptăm. Lucrurile s-au desfăşurat foarte repede. De pregătire s-a ocupat staff-ul lui Dan, care a rămas în continuare la club. Nu s-a pus problema să nu ne ajute. A fost o despărţire amiabilă, după o perioadă cu mari performanţe, frumoasă pentru toată lumea.

Nu am fost aproape sa aducem pe nimeni. E o decizie importantă, pe care clubul trebuie să o ia. Nu s-a negociat cu nimeni. Despărţirea a fost într-o singură zi", a spus Marius Bilaşco, la Digi Sport.

Reclamă

Când ar putea fi anunţat noul antrenor al lui CFR Cluj 

Dan Petrescu a părăsit-o pe CFR Cluj, cu care a cucerit trei titluri de campion în ultimele trei sezoane. Decizia a fost făcută publică luni. Urmaşul lui Petrescu ar putea fi anunţat după duelul de joi, cu CSKA Sofia.

"Cu siguranță vom avea un alt antrenor, posibil după această partidă. Mai multe nu știm", a mai spus Bilaşco. Jucătorii lui CFR au fost surprinşi de plecarea lui Dan Petrescu şi i-au mulţumit fostului antrenor.

"Normal că e o situaţie neplăcută pentru toţi, după munca pe care a făcut-o acest om la Cluj, cu performanţele pe care le-a obţinut aici.

Reclamă 4 / 0/3

Eram obisnuiţi să lucrăm cu el în fiecare zi. Vrem să îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi! E complicat să te desparţi aşa", a spus căpitanul Mario Camora.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile