Închide meniul

Declarație incredibilă a lui Gigi Becali. ”Vom aranja meciurile! Trebuie să o ajut, ca să ne ajute și ea!”

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 7:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Declarație incredibilă a lui Gigi Becali. ”Vom aranja meciurile! Trebuie să o ajut, ca să ne ajute și ea!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Declarație șocantă a lui Gigi Becali. ”Vom aranja meciurile! Trebuie să o ajut, ca să ne ajute și ea!”

Becali a spus în glumă că va aranja meciurile cu sibienii din Liga 1, pentru a avea șase puncte asigurate în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când jucăm cu Sibiul, o să aranajăm meciurile alea, bineînțeles. O să avem 6 puncte cu Hermannstadt, mă bucur că e Ana acolo. Trebuie să o ajutăm, ca să ne ajute și ea", a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali, despre conflictul cu Anamaria: ”Nu vreau să o supăr”

Gigi Becali a mai avut în trecut câteva clinciuri cu Anamaria Prodan, dar latifundiarul susține că nu este în niciun conflict cu patronul de la Hermannstadt.

"Ce conflicte de interese să fie? Ce să facă? Nu-i nici în play-off măcar. Sunt în play-out ei? Te referi la Rednic? Nu mă interesează pe mine ce fac impresarii. Ce să facă fata lui Rednic? Are și ea 10 fotbaliști că o ajută taică-su să facă și ea niște bani și foarte bine face, că e fata lui.

Nu vreau să o supăr pe Ana, că sunt bun prieten cu Reghe și țin și la ea. Dar le dați prea multă importanță impresarilor. Ce să vorbesc eu despre ce face Ana cu fotbaliștii? Eu nu comentez despre femei. Mi-a zis azi la telefon să o ajut cu Stoica la Sibiu. I-am zis: 'Dacă nu erai nevasta lui Reghe nu vorbeam cu tine'. Eu nu vorbesc cu femeile decât strictul necesar. Dacă e impresar, negociez ceva și gata. Dar nu vreau să comentez mai mult despre ce poate face o femeie impresar", a mai spus Becali, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și