Închide meniul

Declaraţii controversate în Spania. "90% dintre arbitri ţin cu Real Madrid, 10% cu Barcelona"

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2020, 11:26

Declaraţii controversate în Spania. "90% dintre arbitri ţin cu Real Madrid, 10% cu Barcelona"

Profimediaimages

Un fost arbitru crede că Real Madrid este avantajată

  • Un fost arbitru a ieşit la atac
  • Iturralde Gonzalez consideră că madrilenii sunt avantajaţi
  • S-a retras chiar după un meci al Realului

Bascul a stat la centru în 291 de partide. A împărţit dreptatea şi în El Clasico. Analist sportiv, Gonzalez a avut o reacţie vehementă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iturralde Gonzalez, acuze în direcţia lui Real Madrid

Pus să spună care este procentajul arbitrilor simpatizează cu Real Madrid, Iturralde Gonzalez nu a stat pe gânduri. "90% dintre arbitri ţin cu Real Madrid, 10% cu Barcelona", a declarat fostul central. Nu este prima dată când iese în evidenţă.

"Arbitrii spanioli nu vin de pe Marte. Devii arbitru pentru că îţi place fotbalul. Nu cred ca există cineva care să se uite la meciuri şi să nu fie ataşat de vreo echipă. Eu sunt norocos că m-am născut în Bilbao, iar toţi oamenii de acolo sunt fani ai lui Athletic. În restul Spaniei, cei mai mulţi ţin cu Real Madrid şi Barcelona, pentru că sunt echipe care câştigă", a spus Gonzalez, pentru Marca, în 2014.

Reclamă

Fostul mare arbitru s-a retras chiar după un meci al lui Real Madrid. A fost la centru în succesul cu 3-2 al grupării blanco cu Real Betis.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul